Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erhanin yeni iddiasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• erhanin yeni iddiasi

Evet arkadaslar camur sevket erhan yeni bir iddia atti ortaya benim cektigim videodan daha iyi bir hizlanma videosu koyucakmis siteye ben. 0 200km hizlanmayi 23sn de yapiyorum odaha iyisini yapicakmis biyandanda camurluga basladi yok sen 25sn de cikiyorsun diyor video ortada goz var nizam var 23 sn de cikmiyormuyum 200e arkadaslar.. heee insallah buda arabani 400bg yapicagin sonrada tum parcalarida tekrar sokturdugun gibi olmasin muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: erhanin yeni iddiasi

Evet İdda Güzel bakalım Erhan Kaç Sn de çıkacak Merakla bekliyoruz

Bu arada İddanın sonucunda ne olacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abı ıddanın sonunu ben sana soyleyım volkan gerı vıtes yapacak baska ne olcakkı

herzman yaptıgı sey haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

ben senden daha ıyı bı skor yapacam bunu emınım sonra volkan balayacak kıvırmaya yok rampa asagı yok dyno uzrınde hep donsozluk hep dansozluk ben senınle ııdaya gırmeeme sadace forum gorsun dıye koyarım haha buda sana kapak olsun volkan

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

savaş başladı iyi seyirler
          2015 leon fr

Yorum

Farklı yerlerde farklı durumlarda çekilen videolar sağlıklı olmaz bence siz kalkış yapın kurtulalım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Evet bu muhabbette iyice uzadı ha!!! Erhanım yap da görelim el mi yaman bey mi ???? Ancak bu süratleri yapacağın yer sakat olmasın.Yani boş bir yerde yap da sakatlık çıkmasın..... yourock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Evet bu muhabbette iyice uzadı ha!!! Erhanım yap da görelim el mi yaman bey mi ???? Ancak bu süratleri yapacağın yer sakat olmasın.Yani boş bir yerde yap da sakatlık çıkmasın..... yourock
                abı ben volkanı heryerde operım sıkıntı yok oyuzden kaıle almıyorum

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                  ben senden daha ıyı bı skor yapacam bunu emınım sonra volkan balayacak kıvırmaya yok rampa asagı yok dyno uzrınde hep donsozluk hep dansozluk ben senınle ııdaya gırmeeme sadace forum gorsun dıye koyarım haha buda sana kapak olsun volkan
                  ulan erhan isin gucun yalan dolan
                  Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                  ulan erhan isin gucun yalan dolan camurluk hadi sikiysa cek bi video aksama at siteye ama nerdeee cunku o cekecegin video benim derecemden daha kotu olacagi icin yalandan daha video cekmedim diyceksin yiyorsa aksama ceker videoyu koyarsin siteye hadi bekliyoruz aksama hep beraber yiyormu

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Vayyyy ortalık kızışıyorrrrr

Yorum

Uckagitci erhan eger delikanliysan gece ucte cikarsin basinexprese gazlar cekersin videoyu al sana kapak olsun dersin ama nerdeee sen anca atip tutarsin yiyorsa gece cek videoyu biri bunu bana dese sabah dortte bile ceker atardim videoyu siteye ama videoyu ceksen bile atamassin siteye cunku daha kotu birderece yapicagindan utanirsin videoyu siteye koymayi hadii yiyorsa delikanliysan bekliyoruz bu gece videonu yoksa adin bundan sonra oryantel erhan ketendir muhaha

Yorum

Evet arkadaşlar durum vaziyet zurnanın zart dediği noktaya gelmiş çatmış durumda
                        Bu zamana kadar hep sanalda ve reelde lafla oluyordu bu atışmalar, şimdi Volkan bir adım öne çıkarak yaptığını kayıt altına almış, Şimdi Volkanın bu kadar söylemlerinden sonra Erhanında bunun altında kalacağını hiç düşünmüyorum, bu gece Erhandan beklenen videonun geleceğini tahmin ediyorum, eğer gelmezsede vay Erhanın haline Volkanın ne dilinden nede elinden kurtulamaycağı kesindir
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ben volkan gibi heri vites degilim her defasinda geri viyes yapim bunu herkez biliyor ben volkan inancak diyede gevenin 3 de cikipta video cekmem ama benim le tekde konustigunda ben ina bugun yarin cekerim koyarim dedim kendi kendine atip tutuyor ben volkan gibi hemen gaza gelmem ozlelkiklede volkanin laflarinada bakip hic gekmem ama bugun olmasa da en ge yarin koyarim bilseydim dun gece cekerdim fatih abi bile yanimdaydi suda bi gercekki her turluvolkanin ekine verip kapagi oturtacam volkana sonra tabi ne gibi bahaneler uyudurur bilinmeZzz haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Erhan artik yakisikli bir video koyarsin

Yorum

Erhan ic anadoluda uzun inisler var oralarda cek zaten baska yerde cekemezsin))
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X