Ben volkan gibi heri vites degilim her defasinda geri viyes yapim bunu herkez biliyor ben volkan inancak diyede gevenin 3 de cikipta video cekmem ama benim le tekde konustigunda ben ina bugun yarin cekerim koyarim dedim kendi kendine atip tutuyor ben volkan gibi hemen gaza gelmem ozlelkiklede volkanin laflarinada bakip hic gekmem ama bugun olmasa da en ge yarin koyarim bilseydim dun gece cekerdim fatih abi bile yanimdaydi suda bi gercekki her turluvolkanin ekine verip kapagi oturtacam volkana sonra tabi ne gibi bahaneler uyudurur bilinmeZzz haha
iste goruyorsunuz arkadaslar adamda utanma bile kalmamis bu gun yarin yaparim deyip atip tutucak yine arabasini 350bg yapicagini benimle dalga gecicegini soyluyordu hepsi fos cikti taktirdigi butun parcalari sokturdu ama utanmadi hala laf yetistirdi bana ,simdiyse yine laf cambazligi yapiyor ben artik bundan sonra hic bir iddiaya girmiyecem erhanla yaparsin daha iyisini koyarsin siteye bu yeni nesil gencler heleki erhan gibi camurlar adami kanser eder kendi kendine yaris sen erhan
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Volkancigim su saate fatih abiyle berbar 1 2test yaptil anvak o-100 yapabildil o 0-100de sana kapak olsun
Araba bos yazilim
20''jant senin gibi bisiklet janti yok
Arac icind ben ve fatih abi vatdik
Ve bagajfa asagi uukari 150 kg yuk var
Ve 0-100 7.5 8 saniye kapak olsun sana cukkkk
Arıza şeridinden giderken motorlu biri vardı ondan bir ara gaz kesip devam etti erhan
Şu an video gözüküyor değilmi
valla Erhan abi cidden dikkat et burası türkiye motorcuda çıkar taksicide kırar heleki sağdan geçerken
Allah canına zarar vermesin hızlanma sorun değil
100den 180e 14sn de cikiyor ben 10 sn de cikiyorum daha nediyeyim videoyu seyredenler desin
Volkan motodan dolayı ayağını gazdan çekti hafif fren bile yaptı neyse sen taraflı bakıyorsun hep görmek istediğin şekilde bakıyorsun farkları erhan yazmıştı araç daha yükleme yapılmadı yükleme yapılınca şansın zaten yok haha haha 0-100 nasıl Volkan
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
100den 180e 14sn de cikiyor ben 10 sn de cikiyorum daha nediyeyim videoyu seyredenler desin
valla hızlanmalar süper kimsenin diyeceği yok abi ama kimin yavaş kimin hızlı olduğundan çok can güvenliği ve sağlık önemli
trafikte özellikle de uygun olmayan ve yolun araç geçişine yasak olan kısımlarında böyle denemeler yapılması çok yanlış ve tehlikeli.. allah korusun bu kez birşey olmamış ama Onat kardeşimin de dediği gibi, burası Türkiye her an biri zıplayabilir.. izlerken bile insanın yüreği ağzına geliyor abi AMAN DİKKAT diyelim.. trafikte böyle denemeler yapılmasın mümkünse
Yorum