Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
parlak tabıkı arac beyaz ıse fıyat olarakta ben daha bısı konusmadım ben arabayı komple kaplattım cunku
Iyi günler, sanırım aracını komple kaplatmışsınız... bende teknik gri olarak teslim alacağım aracı parlak beyaza kaplatmak istiyorum, öneriniz var mı marka konusunda? işlemi antalya yaptıracagım, 17000 tl tutar dediler, fiyatından çok sonraki dönemler beni düşündürüyor, siz olumsuzluk yasadınız mı mesela?? ?
1.700 dur bence o yanlis yazilmistir abi fiyat normal gibi bende bursada 1.500 civari fiyat almistim tavan ve aynalari kaplatmazsam 250-300 lira duseriz demisti
1700 olması gerekiyordu evet, biraz bonkör davranmışım aynayı geçtim de tavanı kaplamazsam at kuyruğunda kelebek gibi durur ya adamların elinde yaptıkları araçlardan katalog varsa önce onları incelemeyi düşünüyorum, malum buralarda piyasa dar, rekabet yok, daha iyisini biz yapmalıyız derdi olmadığından salmış olabilirler :/
Yorum