Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankara chip tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ankara chip tuning

Volkan bey booster perfomance ın sitesinde a 16let için stage 1 uygulaması sonucu 220 hp 300nm tork değerleri verilmiş ama Vmax performance dan Ümit beyle konuştuğumda bizim motorlar için 260 nm den sonrası tehlike sınırına giriyor demişti ve Almanya dan firmanın bu şekide yazılım gönderebildiğini daha fazlası istenirse garanti veremedikleirni söyledi,sorum şu 260 nm nin üstü araçlarımız için tehlikelimi?
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Neyse dediklerimi anlamisindir insallah bu chip piyasasindada belli basli isimler var zaten dr ecusu barborosu bekiri vs hepsi farkli markalarda birbirinden iyi ama ben aracimin yazilimini bekire yaptiririm daha memnunum her ikisinede yazilim yaptirdim cunku .unutma barborosuda benim sayemde tanidin ve sitedeki ilk yazilim yapilan arac benim aracti

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya vOlkan senin sayende tanımış olmamla bunun ne alaksı var anlamadım...evet sayenizde sen Fatih hocam sayesinde tanıdım ve bu işlemi yaptırdım...çok da memnunum ...ama burda bir soru sorulunca da doğal olark tavsiye ediyorum...Bunun neresi reklam???? ama senin yaptığın arkadaşınla ilgili direkt reklam ve ben de bir dostun olark volkanım bunu yapma dedim ama sen nerelere getirdin????? Fatih hocam haklısın da ben Volkanın arabaya dağıldı demedim ki sadece arabsına aşırı yüklenenlerde sorun olabildiğini ve bunu n bir tercih olduğunu söyledim. Volkan kardeşimizin bu yolu tercih ettiğini sanırım sağır sultan biliyordur... muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
          Volkan bey booster perfomance ın sitesinde a 16let için stage 1 uygulaması sonucu 220 hp 300nm tork değerleri verilmiş ama Vmax performance dan Ümit beyle konuştuğumda bizim motorlar için 260 nm den sonrası tehlike sınırına giriyor demişti ve Almanya dan firmanın bu şekide yazılım gönderebildiğini daha fazlası istenirse garanti veremedikleirni söyledi,sorum şu 260 nm nin üstü araçlarımız için tehlikelimi?
          ulas kardesim beyide bosverelim aracin motorunu kirarsa tork kirar ama 230nm stock olan araci 30nm ekstra tork zorlamaz bence 300e kadar dayanir bence ama yinede ustlerde tehlikeli olabilir yapan firmada ustlerde torku biraz kisar yani altlarda 300nm alirsin ust devirlere dogru torku biraz dusururler yurt disindaki firmalarsa fazla garantici

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Orjinal yazı sahibi: ulas79
            ulas kardesim beyide bosverelim aracin motorunu kirarsa tork kirar ama 230nm stock olan araci 30nm ekstra tork zorlamaz bence 300e kadar dayanir bence ama yinede ustlerde tehlikeli olabilir yapan firmada ustlerde torku biraz kisar yani altlarda 300nm alirsin ust devirlere dogru torku biraz dusururler yurt disindaki firmalarsa fazla garantici
            ok anladım en garantilisi dediğin gibi gibi.

Yorum

Aracina yazilim yaptiracaksanda yurt disindaki firmaya yaptirma bence barborosudur bekiridir kime yaptirirsan yaptir ama bilki bizimkilerden cokda ustun degiller paramiz disari gidecegine iceride kalsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Aracina yazilim yaptiracaksanda yurt disindaki firmaya yaptirma bence barborosudur bekiridir kime yaptirirsan yaptir ama bilki bizimkilerden cokda ustun degiller paramiz disari gidecegine iceride kalsin
                yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı

Yorum

volkanım yıne bos bos konusuyorsun

senın araban barbosrtada kırıldı bekırdede ozman hıc yaptırmayalım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Arkadaslar burdan sunu anliyoruz hersey sinirinda yapilmaki. Stage 1 yaptir keyfin yerine geldin sorun yadama ve tepe tepe kullan. Veya volkanim gibionlem al stage2 veya3 yap m3 kovala degil mi. Volkanim? Yanliz volkanim beni yakalamasi icin stage3 de yetmez muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: crazytuner11
                      booster performance ankarada yazılım için bir numaradır (bence).ps chiptuning in Ankara ayagıdır....... erhan yücel size gereken yardımda bulunur. benm aracım astra j 1.4 turbo dynoda 165hp 265 nm tork verdi.henüz astra j de bu deger baska kimsede yok diye biliorum.
                      Aracinizi hic stock 1.4lerle karsilastirdinizmi aradaki fark nasil?
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Booster zaten bu konuları siz oraya gittiğinzde söylüyor. Arabanın genel durumuna göre atılcak yazılım budur diye. siz daha üst güçler isterseniz bu güçleri sağlıklı kullanmak için gerekli mekanik müdahaleleri de size söylüyor.

Bu tür ciddi müdahaleler olmadan sadece yazılımla güç alınacaksa Stage 1 in üstüne çıkmayı düşünmeyin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                          volkanım yıne bos bos konusuyorsun

senın araban barbosrtada kırıldı bekırdede ozman hıc yaptırmayalım

yavrucum ben nediyorum sen nediyordun ben diyorum ankara sen diyorsun. gotum kara haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                            Orjinal yazı sahibi: crazytuner11
                            booster performance ankarada yazılım için bir numaradır (bence).ps chiptuning in Ankara ayagıdır....... erhan yücel size gereken yardımda bulunur. benm aracım astra j 1.4 turbo dynoda 165hp 265 nm tork verdi.henüz astra j de bu deger baska kimsede yok diye biliorum.
                            Aracinizi hic stock 1.4lerle karsilastirdinizmi aradaki fark nasil?
                            denedim bi kaç videoda var fakat bende değil videolar.chipli insignia vs stock insignia kapışmalarındaki senaryo oluyo

Yorum

95 oktana gore mi yapiyolar yazilimi? 97 mi kullanmak gerekiyor? Illa beyin mi acilmasi gerekiyor? Obd ile falan olmuyor mu? Beyin actirmaya cekiniyorum biraz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
                                95 oktana gore mi yapiyolar yazilimi? 97 mi kullanmak gerekiyor? Illa beyin mi acilmasi gerekiyor? Obd ile falan olmuyor mu? Beyin actirmaya cekiniyorum biraz...
                                Insignialar da beyin açılıyor ama Astra J lerde gerek kalmıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X