Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ankara chip tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ankara chip tuning

var mı tavsiye?

model yılına göre beyin tipi değişip de farklı işlem gerekebiliyor mu? yoksa 09'dan 13'e aynı işlem mi yapılıyor?

Ynt: ankara chip tuning

Yıllara göre ECU lar da değişebiliyor ve ona göre Remap yapılmış haritalar atılması lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Pschiptuning miydi neydi ankarada diye bir baslik vardi bulamadim.

Yorum

Ps chiptuning benim bildiğim Barborosun ki...yani hepimizin yazılımlarını yapan arkadaşın...Onun burda çalıştığı bir rkadaş var anack kendisi İstanbulda...İstanbula yolunuz düşecekse direkt yeni yerine gidebilirsiniz veya. burda Opiste söktürürsünüz beyini İstanbula gönderirsiniz orda yazlım atılır .Bir gün sonra gelir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AhmetG
          Pschiptuning miydi neydi ankarada diye bir baslik vardi bulamadim.
          Ankarada bayisi var diye biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Ps chiptuning benim bildiğim Barborosun ki...yani hepimizin yazılımlarını yapan arkadaşın...Onun burda çalıştığı bir rkadaş var anack kendisi İstanbulda...İstanbula yolunuz düşecekse direkt yeni yerine gidebilirsiniz veya. burda Opiste söktürürsünüz beyini İstanbula gönderirsiniz orda yazlım atılır .Bir gün sonra gelir...
            utkucum barborosa soyliyeyimde senide ankara bayisi yapsin nedersin haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              utkucum barborosa soyliyeyimde senide ankara bayisi yapsin nedersin haha
              haa haha haha haha anladım seni
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

booster performance ankarada yazılım için bir numaradır (bence).ps chiptuning in Ankara ayagıdır....... erhan yücel size gereken yardımda bulunur. benm aracım astra j 1.4 turbo dynoda 165hp 265 nm tork verdi.henüz astra j de bu deger baska kimsede yok diye biliorum.

Yorum

Volkanim beni yine kendinle karistirdin!!!!! biz yaptirdigimiz ve memnun oldugumuz ve dostluguna guvendigimiz bir arkadasimizi tavsiye ediyoruz..Bu arada goruyorsun ki sadece biz degil Ylmaz kardesim de ayni yeri soyluyor.!!!! Bu arada sana da sormak lazim eskiden yazilimlarini kime yaptirdin diye !!! neyse sen de sevdigimiz bir kardesimizsin !!!sen de yazilim konusunda Barborostan daha iyi birisini biliyorsan soylersin...Ama ben eminim ki yok ve sen de eskiden oldugu gibi onu tavsiye edeceksin muhaha muhaha

Yorum

booster performance şaşmazda erhan ı tavsıye ederım yaptıgı işin her zaman arkasında olan bır arkadaştır

Yorum

Volkanim beni yine kendinle karistirdin!!!!! biz yaptirdigimiz ve memnun oldugumuz ve dostluguna guvendigimiz bir arkadasimizi tavsiye ediyoruz..Bu arada goruyorsun ki sadece biz degil Ylmaz kardesim de ayni yeri soyluyor.!!!! Bu arada sana da sormak lazim eskiden yazilimlarini kime yaptirdin diye !!! neyse sen de sevdigimiz bir kardesimizsin !!!sen de yazilim konusunda Barborostan daha iyi birisini biliyorsan soylersin...Ama ben eminim ki yok ve sen de eskiden oldugu gibi onu tavsiye edeceksin muhaha muhaha
                      bu ne perhiz bu ne lahana tursusu sen bana demiyormuydun yahu volkan kimsenin reklamini yapma yarin oburgun chip yapilan arabanin motoruna birsey olur sen tavsiye ettin derler diyen sen degilmiydin simdi bu dediklerinle niye ters dusuyorsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ben de Şaşmaz'da Booster Performance Erhan'ı tavsiye ederim. Google a boosterperformance yazarsanız sitesine ulaşabilirsiniz

Yorum

Ya Volkan hangi araba yazılımı abartmadığı sürece dağıldı???????? Herkes sen mi ???? arabanın kaldırabileceğinden fazla yüklenecek ondan sonra yok piston kolu yok başka birşey...Bu arada sen değilmiydin yazılımda bir numara Barboros diye şimdi tersini söylemiyorsun sanırım..Bu arada dikkat et biz reklam yapmıyoruz yani Barboros bugün anarada bugün şurda demiyoruz dediğimiz sorulan soruya bir cevap...Bu arada Dikkatini bir kez daha çekerim ki Herkes Barboros ve birlikte çalıştığı erhan kardeşmizi söylüyor.Yani biz bu konuda tek değiliz..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ya Volkan hangi araba yazılımı abartmadığı sürece dağıldı???????? Herkes sen mi ???? arabanın kaldırabileceğinden fazla yüklenecek ondan sonra yok piston kolu yok başka birşey...Bu arada sen değilmiydin yazılımda bir numara Barboros diye şimdi tersini söylemiyorsun sanırım..Bu arada dikkat et biz reklam yapmıyoruz yani Barboros bugün anarada bugün şurda demiyoruz dediğimiz sorulan soruya bir cevap...Bu arada Dikkatini bir kez daha çekerim ki Herkes Barboros ve birlikte çalıştığı erhan kardeşmizi söylüyor.Yani biz bu konuda tek değiliz..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                            yavrucum birsey yazarken ogren oyle yaz siteden merzifondan mehmetin arabasi yaptirdigi gunun 3.gununde balikesirden dragon 10 ve benim arabamin motoru kirildi ben kimseyi boklamayada calismiyorum gercegi yaziyorum vede senin dustugun tezat durumu soyluyorum bana birsey anlatirken boyle yapma soyle deme diye kendinde aynisi yapma

Yorum

Arkadaşlar Chip olayında onun arabası kırıldı bunu arabası kırıldı diye yazmak iyişeyler değildir chip yapan bütün firma/kişinin mutlaka kırdığı araçlar vardır çünkü araç sahibi en yüksek olsun diyor bir iki sorunlu araçtan sonra firmalar kendini düzeltiyor burada bir birinizi kızdırma babında firmaları karalamak olmuyor

Lütfen bu konuları uzatmayalım. police

Yorum

İşleniyor...
                              X