Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPOR & GÜNDELİK KULLANIM İÇİN BASKI BALATA VOLAN SETİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: SPOR & GÜNDELİK KULLANIM İÇİN BASKI BALATA VOLAN SETİ

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Tamam bu konuyu bi konusalim Emrem !
    Tamam abi konuşuruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      performanslı kalkışlardaki kaçırma benim de sorunum, çözüm bulmuşsunuz tebrikler. clapclap clapclap

fakat sakin sürüşlerdeki durumu nedir eski balataya göre merak ettim. malum yanımda annem-babam olduğunda bağırtarak kalkış olmuyor.

ayrıca normal balatalardaki hafif silkelemeye de çözüm mü bu ürün.
      Zaten balatanın amacı hem gündelik hem spor kullanım için tam spor bir balata yapmadık her ikisinede hitap ediyor aracta şuan hiç silkeleme yok bir artısıda debriyaj çok yumuşuyor yani konforuda artıyor debriyajın sol ayağı yormuyor biraz alttan kavrıyo ve hemen kalkıyor araç...
      genel olarak ben şun çok memnunum özellikle son 700 km genel olarak hep konfor tarzı kullandım aracın ve hiç şikayetim yok...

Yorum

abi hayırlı olsun bide bişey sorayım şu anda bende baskı balatayla ilgili ciddi sıkıntı yaşıyorum kalkışlarda ses yapıyor ve ara ara kaçırıyor çözüm olurmu bu set orjinali çok dayanıksız tekrar aynısından takmak istemiyorum önerilerin ne olur bu konu hakkında ordan gönderip montajı burda yapabilirmiyim ?
        2010 1.6 T edition elegance

Yorum

kardeşim valla ayrıntılarını yazdım ben iki kere orjinal değiştirdim olmuyor baskı balatayı yapan firma insigniadan çıkan orjinal balatayı görünce şok oldu desem yeri yani balatada hata yok ama bu seti bu kasaya bu motora takmak hata dediler bu balata bu arabayı %100 randımanlı götürmesi imkansız zaten diyorlar...

Ben hafta sonu Ankaraya dönüyorum Ankarada bi kaç düşünen abimiz kardeşimiz var benim aracı kullanacaklar kullandıktan sonra karar vermelerini istedim ve burdan yorumlarını yazarlar...

ordan bana kargo ile göndereceksin kendi orjinal aractan çıkan baskı balata setini volanla beraber,(yanmış yıpranmış olması önemli değil diğer yedek balatalar ile deformasyonu biz gideriyoruz ve orjinal balatayı en iyi hale getiriyoruz..)
          hazır olduktan sonra takribi 1 - 1.5 gün sütüyor bu işlem tabi yoğunluk faktörü güne göre değişir sonra ben sana gönderiyorum ve serviste orjinal bir şekilde taktırıyorsun...

ilk zamanlar biraz doldurularak kalkış yapılıyor hafif titriyor en az 300 km sonra yani kısa bir rodajlama süresinden sonra aracta ne titreme nede başka bişey kalıyor canavar gibi gidiyor...

Yorum

orjinal hali...

Yorum

baskı balata konusunda sıkıntı yaşayanlardan biride benim.araç 13.000 km iken baskı balatası bitti ve garantiden değişti.3.000 km sonra taktıkları baskı balatada bitti ve parayla değiştirceğimizi söylediler. maad buna özel konuda açmıştım zaten.benim aklım almıyor böyle araç böyle teknoloji ama böyle uyduruk baskı balata ??? çok tuhaf gerçekten çok çok tuhaf.sinirime gidende sürekli kullanıcı kaynaklı diyorlar.Bu konu hakkında gerekli şeyleri yazmıştım o nedenle burda tekrar anlatmak istemiyorum.sadece bu baskı balatayı nerden temin edebiliriz ? Bu büyük sıkıntıdan nasıl kurtulabiliriz ?

Yorum

İşleniyor...
              X