Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SPOR & GÜNDELİK KULLANIM İÇİN BASKI BALATA VOLAN SETİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SPOR & GÜNDELİK KULLANIM İÇİN BASKI BALATA VOLAN SETİ

Arkadaşlar malum araçlarımızın en büyük sıkıntısı büyük kasa ve performansa dayalı üretilmiş olan araçlarımızda ki Baskı balata dayanıksızlığı,
    Bununla ilgili kesin ve kalıcı çözüm yollarını uzun zamandır arıyorum ve bu konuda çok sevdiğim ve bu konuda uzman bir abimle çalışmalarımız oldu ve hem gündeliğe hem spor kullanıma yatkın,uzun ömürlü titreme ve kalkışta zorlanma yaratmayan bir set oluşturmayı hemen hemen başardık,

Bu konuda test sürecimiz başladı , izlenimlere göre tavsiyelerde bulunacam , ihtiyacı olanlara temin edecem...

Biraz bilgi verecek olursam çok ince ve hassas ayarlar yapılara komple setin üzerinde çalışılarak hazırlandı Volan üzerinde,yaprakları yarı Bronz yarı kaucuktan oluşan bir balata olacak bununla hem zorlanmadan kalkış yapacak hemde zorlandığı zamanda bile yanmayacak uzun ömürlü bir ürün olacak yüksek performansta kaçırmayacak ve vites geçişleri daha belirgin hale gelecek...

Bugün yarın Resimleri paylaşacam bilginize...

Ynt: SPOR & GÜNDELİK KULLANIM İÇİN BASKI BALATA VOLAN SETİ

clapclap

Yorum

Arkadaşlar şuan uzun yol deneyimimle beraber yeni baskı balata ile 850 km yapmış bulunmaktayım ilk takıldığında hafif titreme vardı biraz gazı doldururak kaldırıyordum şimdi ki durumu çok iyi bir performans sağlıyor hiç kaçırma yok titreme tamamen bitti,ve bununla beraber aracın performansına tam olarak hitap eden bir balata oldu...

Yorum

balata ihtiyacı olan varsa yardımcı olacam bu konuda çok şükür baskı balata derdim sona erdi...

Yorum

Emre abi aşağı yukarı fiyat konusunda da bilgilendirebilir misin?
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Valla kardeşim aynı uygulamayı bir çok arçta denendi maserattiye kadar fiyat ortalama 1000 şla 3000 lira arasına çıkıyor ama marka model fark ettiriyor benim ricam ve size baya müşteri çekerim diyerekten tahminimce 900-1000 arası bir rakama çıkacak diye düşünüyorum ben bu şekilde konuştum değişiklik olacağını sanmıyorum kardeşim...

Yorum

Sorunsuz sürüşlere....
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

çok güzel bir haber güle güle kullan kardeşim harika bir çalışma olmuş allah utandırmasın..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Sorunsuz sürüşlere....
                  Teşekkürler...

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  çok güzel bir haber güle güle kullan kardeşim harika bir çalışma olmuş allah utandırmasın..
                  Sağol kardeşim bakalım şuan aracın tam gücünü baskı balata kaçırması olmadan alıyorum vites geçişleri çok iyi özellikle kalkışı çok daha iyi inşallah uzun bir süre sorunsuz bir sürüş olacak...

Yorum

Emerem hayirli ugurlu olsun!!!!! Ben de boyle bir urun basindan beri ariyorum! Senin deneyimin benim icin onemli yani ben de dusunebilirim!!!! Benim merak ettigim su an 2. Vites ve 3. Viteste hiksettigim gücü yere aktarma problemine yani patinaja dusme problemine yetrerince katkida bulunup bulunamayacagi!!!! Yani su an araba ucuncu viteste patinajda kalip verdigi gucu tekerleklere aktarmakta biraz da olda sikinti yasarken bu baski balatanin etkisinin ne olacagi??????

Yorum

abi bu baskı balatanın avantajı
                      birinci ve en önemlisi çok uzun vadede kullanabiliyor olman kolay yanmaması ve yıpranmaması...
                      ikincisi yanma ve yıpranmadan ötürü aracta ki güc kaybının tamamen giderilmesi gaza yüklendiğimiz zaman baskı balata zayıf ise devir yükselir ama aracın hızlanması devre göre düşük kalır bunun nedeni baskı balatadır şuan bu balata ile bu sorunları gidermiş bulunmaktayız...
                      kasanın ağırlığını ve aracın gücünü tekerlere tam olarak aktarıyor ve arabayı sorunsuz zorlanmadan götürüyor...
                      patiye düşme konusu o aracın kasa ağırlığı ve motorun gücü ile alakalı abi...

Yorum

Patinaja engel olamaz tabii bunu ben de oyle dusunuyorum da tam benim soruma cevap vermissin !!! Gecen gun arabayi hizli kullanirken bir sporta alayim dedim araba 4 .viteste dahi bosa devir cevirir gibi oldu...YAni guc var ama yere aktramada zayiflik var!!! Sportu kapattim bu hissiyat kalmadi!!! Burda kesinlikle baski balata zayifligi oldugunu dusundum ve bunula ilgili arastirdim!!!senin konu tam bunun uzerine denk geldi!!! Bu arada o fiyatlara taksit imakani vaf mi??? Yani bunu yapan arkadaslar kurumsal mi????

Yorum

yok abi normalde bu şekilde özel çalışmalar yapmıyorlar öok garip bir tesadüfle tanışıklığım oldu yaptıkları araçlar genelde çok yüksek markalar yani yaptıkları araçtan iyi bir kazanç olmalı diye yapıyorlar benim aracada sağolsunlar kırmadılar beni 2 gün uğraştılar...
                          birde ben bu baskı balatanın devamı gelir dedim onlarda tamam yapalım dediler öyle başladık bu işe ama taksit imkanı olacağını sanmıyorum abi özellikle el emeği olan bir iş olduğu için keş çalışıyorlar...
                          aracında o hissettiğin işte baskı balatanın artık deforme olduğu ve gücü tekere aktarmada vermiş olduğu firelerden...

Yorum

Tamam bu konuyu bi konusalim Emrem !

Yorum

performanslı kalkışlardaki kaçırma benim de sorunum, çözüm bulmuşsunuz tebrikler. clapclap clapclap

fakat sakin sürüşlerdeki durumu nedir eski balataya göre merak ettim. malum yanımda annem-babam olduğunda bağırtarak kalkış olmuyor.

ayrıca normal balatalardaki hafif silkelemeye de çözüm mü bu ürün.
                              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X