Beyler Şaka Bir Yana (Yazılanları Okumak Çok Keyifli Olsa da) Aklıma Şu Takıldı Paylaşayım İstedim. 1.6 Lire 4 Silindir Motor. 4 e Böl 400 cc. Emme Sırası Gelen Silindire, Yani Silindir En Alttayken 400 cc lik Bir Hacime En Fazla Ne Kadar Hava ve Benzin Karışımı Sıkıştırılabilir, ve Patladığında Ne Kadar Enerji Açığa Çıkarır Bunun Hesabı Yokmudur? Bu Max Hesap Sonrası %20 si Güvenlikli ve %80 Kullanımlı Bir Güç Ne Kadardır? Buna Göre de Gereği Yapılsa Randıman Alınamaz mı??
Yanız bidahaki çorabı farklı yaptıracam uckagitcinin işyerine misafirliğe gittik ne bizi agirladi yerinden bile kalkmadı davar bidahaki çorabın üzerinde davar Erhan yazdıracam haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
yourock diyorum sadece yourock yourock yourock yourock yourock yourock yourock
Şenlik anı kaçmış ya cızır cızır köz kokuyor forum hararetli tartışmışsınız baya yalnız Volkan abimin üzerine çok gidiyorsunuz , taraf tutmuyorum angry
Al benden de bir iddia 125 Bg arabayla (tabi hala 125 Bg'yse clapclap) forumdaki bütün stock dizelleri geçerim. 180lik stockları da yorarım urock oleyy oleyy obaa oleyy oleyy urock
İçin için gülüyorsunuz biliyorum ama bu araba E92 M3 le kapıştı ve çok üzüldü hasss
Bir efsaneye göre de F10 520i'yi top speedde yediği söyleniyor
stock dizeller 130hp'den ibaret değil hem 2 yıla kadar senin arabanın motor iyice yorulur, 130hp'e de diş geçiremez olur
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Ozel istek uzerine bu ozel uretimis corabi sitede paylasmam istendi
bu corada telif hakkı için başvurun bence cok satar haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum