kapışmaları hiç yollarda göremiyoruz, hep klavye başında haha
bak bu hepsinden iyidi haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
afferim iyi dedin ahmet bunlar hep sallarlar yine yazmis emre bir suru yazi bende burdan yaziyorum gel hafta sonu istanbula seni agirliyayim sonra hep beraber arkadaslarla bulusuruz mahmut bey giselerden cikalim corluya dogru yapalim her viteste her devirde rolling gecebiliyorsan gec beni bende bizimle gelen herkesi yemege gotureyim seninde donuste deponu fulliyeyim eger otelde kalacaksanda istedigin 5yildizli otelde agirliyayim seni beni gecebilirsen bende dediklerimin hepsini yapicagima serefim uzerine yemin ederim gel bekliyorum seni.. fii tarihinde ikimizin arabasinida ayni adam yapmisken yaptigimiz kucuk rollingte birimiz erken birimiz gec basladi diye yarim boy onde gitmeyi gectim diye hevesleniyorsan simdi cok husrana ugriyacaksin .. yazilim farkli motor farkli egzoz farkli hersey degismisken ne yapicanda hic biryerine ellemedigin aracinla beni gecicen fatih gibi iman kuvvetiylemi haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
afferim iyi dedin ahmet bunlar hep sallarlar yine yazmis emre bir suru yazi bende burdan yaziyorum gel hafta sonu istanbula seni agirliyayim sonra hep beraber arkadaslarla bulusuruz mahmut bey giselerden cikalim corluya dogru yapalim her viteste her devirde rolling gecebiliyorsan gec beni bende bizimle gelen herkesi yemege gotureyim seninde donuste deponu fulliyeyim eger otelde kalacaksanda istedigin 5yildizli otelde agirliyayim seni beni gecebilirsen bende dediklerimin hepsini yapicagima serefim uzerine yemin ederim gel bekliyorum seni.. fii tarihinde ikimizin arabasinida ayni adam yapmisken yaptigimiz kucuk rollingte birimiz erken birimiz gec basladi diye yarim boy onde gitmeyi gectim diye hevesleniyorsan simdi cok husrana ugriyacaksin .. yazilim farkli motor farkli egzoz farkli hersey degismisken ne yapicanda hic biryerine ellemedigin aracinla beni gecicen fatih gibi iman kuvvetiylemi haha haha
Şimdi sen diyorsun ki Emre kardeşim ben arabamı yaptırdım ,
orasını burasını oynadım piston kolundan intercoilerine kadar değiştirdim ,
Sen hiç bişey yaptırma gel kapışalım diyorsun bana peki Volkan abi ,
senin mutluluğun için herşeyi yaparım gazın altına yumurtakoyarım geçmene izin veririm yeter ki sen mutlu ol abi ben seni bu heyacanını bu amatör ruhunu takdir ediyorum senin hevesini kırmayacam tamam abi söz veriyorum
Yanlız aramıza yeni katılanlar bu muhabbeti pek anlayamayacak ama kısaca dostlar bu traz bir geçme muhabbeti yaklaşık 2 senedir var ve bu muhbbaet sürekli alevlenir coşar sonra da taraflar özellikle Volkan geri çekilir. Kısaca muhabbet bu . bu senaryonun kahramanaları Erhan kardeşim, Volkan, Ben , Gökhan, Fatih hocam , Sufyan Hocam, Düzceden Emre kardeşim, Ahmetim ve diğer dostlar ...Umarım yakında filmini de çekeceğiz muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum