Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir masalda hazin son

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bir masalda hazin son

yanı volkancıgım konuyu anlamadan okumadan KEFAL gıbı atlamısın haha haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Hayırlısı olsun beyler,
      Erhan seninle telde görüşmüştük olmamasını dilediğimiz şeyler anlaşılan meydana gelmiş olsun daha iyi bir çalışma için vesile olur,
      Bu arada bende inceden yine çalışmalara başladım ,Erhan sen canını sıkma her zamanki gibi ben yine Volkan abinin canına okurum
      Emrecım konunun onlarla alakası yok sen bakma volkana kendı halıne konusuyor sokme nedenım baska arasan konusuruz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Volki Tolki bir konu açtın .. millet gaza geldi :P en başta da sen
        volkan gaza gelmez abı bosa sıkıyor yıne

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Erhan sana ders olsun yemiyecegin seylerin altinda durma bi daha iyi oldu sana hehehehehe
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Ulan erhan yine isin gucun yalan dolan birsuru yazmissin hepsiyalan senin taktirdigin intercoler turbo vs bunlarin hangisi orjinal diye satiliyorki bunlar modifiyeli parcalar senin aldigin pistonlar baska marka benimkiler baska marka seninki orjinal benimki nasil cakma oluyor opele orjinalmi yaptirdinki yalanci seni peki sorayim sana o zaman buda intercolerin tampondan gorunur hali buda buyuk turbom headersim diye fotolar atiyordun 350bg olucak diyodun hani nerde o beygirler niye butun parcalari geri soktunuz orjinal haline cevirdiniz eee ne demisler is bilenin kilic kusananin aslanim nedemisler buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma bak simdide. ankaradan bir sesler cikiyor genc bir arkadasimiz var orda opele daha binmiycem diyordu simdide beni gecicekmis gecer gecerde be sagda parkederken gecer anca haha haha
            Sen bu dediklerine gerçekten inanıyorsun seninle her kapışmamızda seni geçtim şahitlerimizde çok sende biliyorsun
            hadi bu dediklerine kendini inandırdın , hadi diyelim ki hayalini kurduğun şeyleri söyleye söyleye hayalini kurduğun şeylerin gerçek olduğuna gercekten kendini inandın ve kendini kandırır oldun,
            tamam burda ki forum arkadaşlarımızıda ikna ettin onlarıda kandırdın
            hadi kelime oyunlarıyla benim araba şöyle benim araba böyle diye diye benide kandırdın daaaaaa
            Yukarda Allah Var onu nasıl kandıracan Volkan abi ?
            Sende Benim kadar gerçekleri görüyorsun,sen beni geçemezsin benim gibi biliyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
              Hayırlısı olsun beyler,
              Erhan seninle telde görüşmüştük olmamasını dilediğimiz şeyler anlaşılan meydana gelmiş olsun daha iyi bir çalışma için vesile olur,
              Bu arada bende inceden yine çalışmalara başladım ,Erhan sen canını sıkma her zamanki gibi ben yine Volkan abinin canına okurum
              Emrecım konunun onlarla alakası yok sen bakma volkana kendı halıne konusuyor sokme nedenım baska arasan konusuruz
              Arıyacam seni bi kaç bişeyde soracam zaten ,benim bu insigniadan kurtuluşum yok gibi bari iyice anasını ağlatayım diyorum projelendirmeye başladık bi kaç firma ile...
              Bakalım biz neler yapacaz Hoş şuan iyi randıman veriyor yurt dışında bi kaç insignia yapmışlar onlarla bağlantı kurdum bende...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Erhan sana ders olsun yemiyecegin seylerin altinda durma bi daha iyi oldu sana hehehehehe
                heee gokahancıgım bı sen eksıktık sende volkan gıbı kefal gıbı atla zaten bılıpğ bılmeden

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Ulan erhan yine isin gucun yalan dolan birsuru yazmissin hepsiyalan senin taktirdigin intercoler turbo vs bunlarin hangisi orjinal diye satiliyorki bunlar modifiyeli parcalar senin aldigin pistonlar baska marka benimkiler baska marka seninki orjinal benimki nasil cakma oluyor opele orjinalmi yaptirdinki yalanci seni peki sorayim sana o zaman buda intercolerin tampondan gorunur hali buda buyuk turbom headersim diye fotolar atiyordun 350bg olucak diyodun hani nerde o beygirler niye butun parcalari geri soktunuz orjinal haline cevirdiniz eee ne demisler is bilenin kilic kusananin aslanim nedemisler buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma bak simdide. ankaradan bir sesler cikiyor genc bir arkadasimiz var orda opele daha binmiycem diyordu simdide beni gecicekmis gecer gecerde be sagda parkederken gecer anca haha haha
                  Sen bu dediklerine gerçekten inanıyorsun seninle her kapışmamızda seni geçtim şahitlerimizde çok sende biliyorsun
                  hadi bu dediklerine kendini inandırdın , hadi diyelim ki hayalini kurduğun şeyleri söyleye söyleye hayalini kurduğun şeylerin gerçek olduğuna gercekten kendini inandın ve kendini kandırır oldun,
                  hadi kelime oyunlarıyla benim araba şöyle benim araba böyle diye diye benide kandırdın daaaaaa
                  Sende Benim kadar gerçekleri görüyorsun,sen beni geçemezsin benim gibi biliyorsun
                  emrecım uzeme sen tatlı canını oda bılıyor gecemeyecegını bosa konusuyor yıne o sadece dus yolda soforluk bılıyor gelse ya trafık nerde o yurekk haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    heee gokahancıgım bı sen eksıktık sende volkan gıbı kefal gıbı atla zaten bılıpğ bılmeden
                    Sevgili ortagim hersey ortada gecmis olsun)) neyse 180 hp de az degil hani)))
                    F30 Sport+

Yorum

Ahanda site yine şenlendi...Herkes burda Volkan,Erhan,Emre, Gökhan,Sufyan hocam,Fatih hocam muhaha muhaha muhaha muhaha yourock yourock yourock

Yorum

emrecım uzeme sen tatlı canını oda bılıyor gecemeyecegını bosa konusuyor yıne o sadece dus yolda soforluk bılıyor gelse ya trafık nerde o yurekk haha
                        Yok kardeşim Ben canımı hiç sıkmıyorum Volkan abimin Canı sıkılmasın istiyorum ama o habire Emre benim vaktim geldi benim canımı sık onca bana ders verdin bende çalıştım ama yine bi ders daha ver sonra ona çalışayım diyor ama ben yoruldum artık bizden geçmiş Erhan geçmiş ben Volkan abimin Gençliğine heyecanına o amatör ruhuna yetişemiyorum ben biraz daha profesyonel bakıyorum bu işlere biliyorsun

Yorum

Demekki yeni nesilde hep atip tutmak moda olmus once erhan baslamisti sonrada emreye gecti sira emrecim once o cubuk kiraker gibi olan piston ve piston kollarini degistir motorunu saglamlastir ondan sonra konus hadi erhan konusuyor ama sen bir levil alttasin erhansa onda utanma kalmamis hala konusuyor ulan adama sormazlarmi okadar yazdin cizdin foto koydun ne oldu simdi hani beygirler ben senin yerinde olsaydim o arabayida satardim bu forumada girmezdim daha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

HERKEZ eline çekirdekleri alıp cıtlamaya başlasın :-) haha
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ahhh ah hacı Erhan dedim abi sana o kadar yapma etme diye sakalda var umreye de gittim geldim ama bi türlüü söz geçiremedik ama herşeyde bi hayır vardır elbet , sen bi şekilde bu durumu avantajına çevirirsin herhalde
                              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Demekki yeni nesilde hep atip tutmak moda olmus once erhan baslamisti sonrada emreye gecti sira emrecim once o cubuk kiraker gibi olan piston ve piston kollarini degistir motorunu saglamlastir ondan sonra konus hadi erhan konusuyor ama sen bir levil alttasin erhansa onda utanma kalmamis hala konusuyor ulan adama sormazlarmi okadar yazdin cizdin foto koydun ne oldu simdi hani beygirler ben senin yerinde olsaydim o arabayida satardim bu forumada girmezdim daha muhaha
                                Arabayı aldım bi kaç bişey yaptım ufak çaplı uyduruktan,
                                Yaptım ettim dedin , en iyisi dedin Geldim seni İstanbulda yedim.
                                Abanta gittik Emre Dersimi Çalıştım okudum öğrendim Ben bu sınava girecem kazanacam dedin Tamam dedim Ereğli yolunda sınava girdin gene sınıfı geçemedin...
                                şimdi yıl 2012 oldu hala aynı mantalite aynı senaryo aynı film ben bu filmi sana tekrar takrar izletmekten sıkıldımda sen izlemekten sıkılmadın mı be Volkan abim sorarım sana

Kendine acımıyorsa o arabaya acı yani bişeyi tadında bırakacan olmuyorsa olmuyor,
                                başka şeylere yönel yeni hobiler bul kendine dikiş nakış kursuna felan git ne bileyim yunus eğitmenliği konusunda geliştir kendini jokey clübüne yazıl mesela arabanın içinde ki beygirlerden bi hayır görmedin belki jokey clübündeki beygirlerden bi hayır görürsün
                                Ama bırak abi bu işler boşver Seviyorum seni
                                Sevdiklerimin üzüldüğünü hemde benim tarafımdan üzüldüğünü görmek mi Bana acıların en büyüğü

Yorum

İşleniyor...
                                X