Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir masalda hazin son

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bir masalda hazin son

Evet arkadaslar sevgili kankam erhanin beni gecme cabalariylan ugrastigi 350 bg olmasini bekledigi insigniasi malesef olmamistir birturlu ayarlari tutturamadiklarindan taktirdigi turboyu intercoleri enjektorleri headersi blov off u intercoleri sokmek zorunda kalmis erhanim artik baska bahara gecersin erhanim yalniz bir atasozum var ekmegi ekmekciye yaptir 3kurus fazla ver herkes modifiyeci olsaydi piyasada birsuru pasaoglu gibi firma olurdu ama az bekle sira bende 1.6turbodan sorunsuzca 350bg nasil cikartilir birkac zaman sonra gorursun bu dediklerim hayalde degil 1.6 hondalardan 400 500 bg lik araclar pasaoglunun servisinde duruyor bir suru ...aaazz bekle erhanim cool cool haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: bir masalda hazin son

savaş başladı
    2015 leon fr

Yorum

Volkan cok fenasin
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

volkancıgım sıkıntı yok sen yaptr gorelım pasaoğlunu ve arabanı sen parcaları getırt ılk once haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

ben bugun yaptırı yarın sokerım canım sıkılırsa bugun tekrar yaptırırım sen ılk once bı adım at ben senın gıbı cakma ıslerle ugrasmıyorum haha

erhan: orjınal ıntercool
          volkan: cakma ıntercool
          erhan: orjınal turba
          volkan: cakma turbo
          erhan: orjınal baskı balata
          volkan cakma baskı balata

daha bır cogu yazmam gerek yok volkanım anlayana anlamaıstır haha

VOLKAN = ÇAKMA
          ERHAN = ORJİNAL

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bu işin sonu nereye varacak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlısı olsun beyler,
              Erhan seninle telde görüşmüştük olmamasını dilediğimiz şeyler anlaşılan meydana gelmiş olsun daha iyi bir çalışma için vesile olur,
              Bu arada bende inceden yine çalışmalara başladım ,Erhan sen canını sıkma her zamanki gibi ben yine Volkan abinin canına okurum

Yorum

Vay vay vay..Yine tiklanma rekorlari yasanacak bir konu daha
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

OOOOOO ben de Volkanı nerelerde diye düşünüyordum????? Ben araba muhabbeti ile değil de kilo verdim bu sefer Utkuyu yakalayabilirim diyecek diye beklerken yine ben seni geçerimle geri geldi muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ulan erhan yine isin gucun yalan dolan birsuru yazmissin hepsiyalan senin taktirdigin intercoler turbo vs bunlarin hangisi orjinal diye satiliyorki bunlar modifiyeli parcalar senin aldigin pistonlar baska marka benimkiler baska marka seninki orjinal benimki nasil cakma oluyor opele orjinalmi yaptirdinki yalanci seni peki sorayim sana o zaman buda intercolerin tampondan gorunur hali buda buyuk turbom headersim diye fotolar atiyordun 350bg olucak diyodun hani nerde o beygirler niye butun parcalari geri soktunuz orjinal haline cevirdiniz eee ne demisler is bilenin kilic kusananin aslanim nedemisler buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma bak simdide. ankaradan bir sesler cikiyor genc bir arkadasimiz var orda opele daha binmiycem diyordu simdide beni gecicekmis gecer gecerde be sagda parkederken gecer anca haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      OOOOOO ben de Volkanı nerelerde diye düşünüyordum????? Ben araba muhabbeti ile değil de kilo verdim bu sefer Utkuyu yakalayabilirim diyecek diye beklerken yine ben seni geçerimle geri geldi muhaha muhaha muhaha muhaha
                      yavrucum sen hangi telden caliyon yine seni niye yakaliyayim cok istesem seni yakalamayi tavsan kac tazi tut derim erhaaan nerdesin bakiiim yakala su utku abini bakiim muhaha muhaha

Yorum

Erahnım bu Volkan ne diyor ya ????? Bilmiyor ki biz birbirmizden kaçmayız oturur bir yerde demleniriz değil mi????

Yorum

volkan cıgım ben senın gıbı gıdıp orjınal turbouyu buyultmeye calısamıyorum gıdıyorum buyugunu alıyorum ben senın gıbı ıntecoolru bozup buyultmeye calısmıyorum ben senın gıbı baskı balatayı caktırma ısler yapımıyorum eeee bunlar ne oluyor cakma ısler oluyor canım benım neyse sıkma canını sende bırgun yaparsın haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Erahnım bu Volkan ne diyor ya ????? Bilmiyor ki biz birbirmizden kaçmayız oturur bir yerde demleniriz değil mi????
                            abı kendı halıde konusuyor ıste anlamadan haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Volki Tolki bir konu açtın .. millet gaza geldi :P en başta da sen
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X