Evet arkadaslar sevgili kankam erhanin beni gecme cabalariylan ugrastigi 350 bg olmasini bekledigi insigniasi malesef olmamistir birturlu ayarlari tutturamadiklarindan taktirdigi turboyu intercoleri enjektorleri headersi blov off u intercoleri sokmek zorunda kalmis erhanim artik baska bahara gecersin erhanim yalniz bir atasozum var ekmegi ekmekciye yaptir 3kurus fazla ver herkes modifiyeci olsaydi piyasada birsuru pasaoglu gibi firma olurdu ama az bekle sira bende 1.6turbodan sorunsuzca 350bg nasil cikartilir birkac zaman sonra gorursun bu dediklerim hayalde degil 1.6 hondalardan 400 500 bg lik araclar pasaoglunun servisinde duruyor bir suru ...aaazz bekle erhanim cool cool haha haha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bir masalda hazin son
Collapse
X
-
Ynt: bir masalda hazin son
ben bugun yaptırı yarın sokerım canım sıkılırsa bugun tekrar yaptırırım sen ılk once bı adım at ben senın gıbı cakma ıslerle ugrasmıyorum haha
erhan: orjınal ıntercool
volkan: cakma ıntercool
erhan: orjınal turba
volkan: cakma turbo
erhan: orjınal baskı balata
volkan cakma baskı balata
daha bır cogu yazmam gerek yok volkanım anlayana anlamaıstır haha
VOLKAN = ÇAKMA
ERHAN = ORJİNAL
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Hayırlısı olsun beyler,
Erhan seninle telde görüşmüştük olmamasını dilediğimiz şeyler anlaşılan meydana gelmiş olsun daha iyi bir çalışma için vesile olur,
Bu arada bende inceden yine çalışmalara başladım ,Erhan sen canını sıkma her zamanki gibi ben yine Volkan abinin canına okurum
Yorum
-
Ulan erhan yine isin gucun yalan dolan birsuru yazmissin hepsiyalan senin taktirdigin intercoler turbo vs bunlarin hangisi orjinal diye satiliyorki bunlar modifiyeli parcalar senin aldigin pistonlar baska marka benimkiler baska marka seninki orjinal benimki nasil cakma oluyor opele orjinalmi yaptirdinki yalanci seni peki sorayim sana o zaman buda intercolerin tampondan gorunur hali buda buyuk turbom headersim diye fotolar atiyordun 350bg olucak diyodun hani nerde o beygirler niye butun parcalari geri soktunuz orjinal haline cevirdiniz eee ne demisler is bilenin kilic kusananin aslanim nedemisler buyuk lokma ye ama buyuk soz konusma bak simdide. ankaradan bir sesler cikiyor genc bir arkadasimiz var orda opele daha binmiycem diyordu simdide beni gecicekmis gecer gecerde be sagda parkederken gecer anca haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61OOOOOO ben de Volkanı nerelerde diye düşünüyordum????? Ben araba muhabbeti ile değil de kilo verdim bu sefer Utkuyu yakalayabilirim diyecek diye beklerken yine ben seni geçerimle geri geldi muhaha muhaha muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
volkan cıgım ben senın gıbı gıdıp orjınal turbouyu buyultmeye calısamıyorum gıdıyorum buyugunu alıyorum ben senın gıbı ıntecoolru bozup buyultmeye calısmıyorum ben senın gıbı baskı balatayı caktırma ısler yapımıyorum eeee bunlar ne oluyor cakma ısler oluyor canım benım neyse sıkma canını sende bırgun yaparsın haha
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
Yorum