Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18'' jant tavsiyelerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 18'' jant tavsiyelerinizi bekliyorum

Evet Hassan kardesime katiliyorum..Benim arac sport oldugu icin yere yakin oldugu icin onceden bende pek siritmiyordu ancak cosmolarda zaten arac biraz yuksek o zman biraz daha belirgin olur....Onceden 20 kullandigin icin diyorum..Yoksa onceden beri 18 kullananlarda goruntuye alisildigi icin cok farkli gelmiyor..

Yorum

20'' janttan sonra orjinal 18'' takmak istemiyorum.diğer şekilde olsa yay olayı işi bozuyor.anlaşılan bu şekilde kullanmaya devam etcez.ilginiz için teşekkürler

Yorum

Çağrı benim kışlıklar 255 x 35 19 erhanın arka lastikleride 255 di galiba max 245 değil yani

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aranıyor bölümüne ilan açtım ilgilenirseniz sevinirim

Yorum

Resimdeki arac benim aracım. Yaklaşık 2 yıldır bu jantı kullanıyorum bir problem yaşamadım. Konfor olarak ta 18- 20 jant farkı tartışılmaz.

Yalnız arkadaşların soylediği gibi yay takmassan resimdeki gibi durmuyor. Ben Eibach yay kullanıyorum.

Daha yakın bir cekim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN

Resimdeki arac benim aracım. Yaklaşık 2 yıldır bu jantı kullanıyorum bir problem yaşamadım. Konfor olarak ta 18- 20 jant farkı tartışılmaz.

Yalnız arkadaşların soylediği gibi yay takmassan resimdeki gibi durmuyor. Ben Eibach yay kullanıyorum.

Daha yakın bir cekim

yakından fotoğraf koymuşunuz çok saolun daha net görmüş oldum böylece.odak la görüştüm 3 cmlik bir alçalma olacağını söylediler.metreyle baktım az önce ne kadar alçalcak diye ama bu şekilde belli olmuyor.çok alçalır mı bu yayı takınca.birde opc line var bizde.ön taraf biraz alçak zaten kenar kısımları.diğer bir şeyde yolcu sayısı fazla olduğunda dahada alçalcak sıkıntı yaratır mı bu bana.kullanan biri olarak siz ne diyorsunuz ?

Yorum

Resimlerde Eibach Sportkit takılı halini goruyorsunuz. 3 cm alcalma dogrudur. EN idealide bu bence. 5 cm cok aşağıya iniyor. Yukte vs problem olmuyor. OPC line ile daha guzel durur diye tahmin ediyorum.

Yorum

Resimlerde Eibach Sportkit takılı halini goruyorsunuz. 3 cm alcalma dogrudur. EN idealide bu bence. 5 cm cok aşağıya iniyor. Yukte vs problem olmuyor. OPC line ile daha guzel durur diye tahmin ediyorum.
                  çok alçalmayacaksa bu şekilde yapabilirim o zaman ama şu an cebimizden para verme gibi bir durumumuz yok.elimde olan 20 jantları lastikleriyle birlikte verip aldığım parayla jant lastik yay almam lazım ya da lastikli 18 opc jantı olan varsa takas edelim üstüne para alırım .yayıda varsa yayını jantını lastiğiyle beraber alırım.üstüne parada almam o zaman.benim yaylarıda ona veririm.bu şekilde olabilir ancak

Yorum

opc line ile çok güzel durur bencede.ancak şu an bizim için konfor daha önemli.konforuda geçtim aracı rahat kullanamıyoruz bile.çok alçalmicaksa dediğim gibi sıkıntı olmaz o zaman

Yorum

18'lik opc kullanıyorum kışlıklarımda ve çok memnunum.
                      Mutlka malının arkasında olan bir firmadan alın çünkü replika jantlarda balans tutmama gibi bir durum olabiliyor.
                      Ben de bu problemi yaşadım ve sağolsun odak yeni bir takımla değiştirdi jantlarımı.
                      Ayrıca şunu da belirteyim, şu anda sahip olduğunuz bijonları ve kapakları kullanamayacaksınız. Hatta bijon anahtarınız bile opc jantlarınıza uymayacak. Yeni bijonlar ve bijon anahtarı almayı unutmayın
                      2014 BMW 320d

Yorum

Odaktan Aldığım 17" Jantları Kullanıyorum (OPC REPLİCA) Orjinal Jantları Çıktığında Dikkat Etmiştim İç Kısmında PRC Yazısı Vardı. Nerede Yapıldığı ve Hangi Firmanın Yaptığı Önemli Değil. Önemli Olan Alaşımının İyi Olması. Konfordan Ödün vermemek ve Fiyatı Çok PahalıOlduğu İçin Orjinal OPC Takmadım. Ama Bana Gelen Jantlarda, Arabanın Orjinal Somunları Janttaki Yuvalara Sığmıyordu. Ve Yerine Şifreli Somun Gelmişti Onları Takmak Zorunda Kaldım. Plastik Şapkaları da Astra J nin Kinden Alınma ve İç Tırnakları Rütuşlandı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                          18'lik opc kullanıyorum kışlıklarımda ve çok memnunum.
                          Mutlka malının arkasında olan bir firmadan alın çünkü replika jantlarda balans tutmama gibi bir durum olabiliyor.
                          Ben de bu problemi yaşadım ve sağolsun odak yeni bir takımla değiştirdi jantlarımı.
                          Ayrıca şunu da belirteyim, şu anda sahip olduğunuz bijonları ve kapakları kullanamayacaksınız. Hatta bijon anahtarınız bile opc jantlarınıza uymayacak. Yeni bijonlar ve bijon anahtarı almayı unutmayın
                          bilgilendirmeniz için çok saolun.anlattıklarınızdan yola çıkarak zaten bu jant değişim işinin o kadar basit olmadığı anlaşılıyor.bizde şu an için vazgeçtik zaten.bu şekilde idare etcez artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                            Odaktan Aldığım 17" Jantları Kullanıyorum (OPC REPLİCA) Orjinal Jantları Çıktığında Dikkat Etmiştim İç Kısmında PRC Yazısı Vardı. Nerede Yapıldığı ve Hangi Firmanın Yaptığı Önemli Değil. Önemli Olan Alaşımının İyi Olması. Konfordan Ödün vermemek ve Fiyatı Çok PahalıOlduğu İçin Orjinal OPC Takmadım. Ama Bana Gelen Jantlarda, Arabanın Orjinal Somunları Janttaki Yuvalara Sığmıyordu. Ve Yerine Şifreli Somun Gelmişti Onları Takmak Zorunda Kaldım. Plastik Şapkaları da Astra J nin Kinden Alınma ve İç Tırnakları Rütuşlandı.
                            haklısınız.artık çoğu şey çin de üretiliyor ama bu onların kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor aslında.önemli olan jantın yapımında kullanılan maddelerin oranları kalitesi ve işçiliğidir bence.diğer anlattıklarınızdan yola çıkarak diyeceğim tek şey replika jant işi biraz sıkıntılı anladığım kadarıyla.biz bi sıkıntıdan kurtulalım derken bir çok sıkıntı almayalım başımıza en iyisi

Yorum

vallahı bende orjınal 18 lık jant var fakat arac leylek gıbı durmuyor sahsen 245 45 18 bence gayet ıyı duruyor 17 lıklere gore

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
                                vallahı bende orjınal 18 lık jant var fakat arac leylek gıbı durmuyor sahsen 245 45 18 bence gayet ıyı duruyor 17 lıklere gore
                                sizdeki orjinal jant olduğu için göze farklı gelmiyor.göz aşinalığı var yani.bende sizin gibi düşünüyordum ama 20'' den 18'' düşürünce ve orjinal olmayan bir jant takıldığında görüntü kötü oluyor o nedenle yay takmak gerekiyormuş.

Yorum

İşleniyor...
                                X