20 inç olan jantlarımı 18 inçe düşürmek istiyorum.aklımdaki jant ise opel odakın opc 18 inç replika jantıdır.az önce odak dan bir görevli ile görüştüm ve bu janta takılan lastiğin çapıyla ilgili bilgi aldım.
235,45,18 olduğunu söyledi.bunu demesiyle beraber kafamda birçok soru işareti oluştu.
1) Orjinal 17,18,20 (opc 20'' jant hariç ) inç jantların lastik çapları 145,35 olduğunu biliyorum.Benim istediğim jantın taban genişliği neden 1 cm dar ? lastiğin yüzeyle temas eden bölgesinin genişliğinin azalmasını istemiyorum.1 cm bile olsa benim için büyük bir değer.
2)ben bu opc replika 18 janta en fazla ne kadar kalın yani taban genişliği fazla olan bir lastik takabilirim sorun çıkartmayacak şekilde ?
3)Bu replika jantı hangi firma üretiyor acaba ?
4)Size siyah arabaya bu jant iyi gider mi ?
5)Sizin başka 18 inç jant tavsiyeleriniz varsa onları öğrenebilirmiyim ?
235,45,18 olduğunu söyledi.bunu demesiyle beraber kafamda birçok soru işareti oluştu.
1) Orjinal 17,18,20 (opc 20'' jant hariç ) inç jantların lastik çapları 145,35 olduğunu biliyorum.Benim istediğim jantın taban genişliği neden 1 cm dar ? lastiğin yüzeyle temas eden bölgesinin genişliğinin azalmasını istemiyorum.1 cm bile olsa benim için büyük bir değer.
2)ben bu opc replika 18 janta en fazla ne kadar kalın yani taban genişliği fazla olan bir lastik takabilirim sorun çıkartmayacak şekilde ?
3)Bu replika jantı hangi firma üretiyor acaba ?
4)Size siyah arabaya bu jant iyi gider mi ?
5)Sizin başka 18 inç jant tavsiyeleriniz varsa onları öğrenebilirmiyim ?
Yorum