Duyuru

Collapse
No announcement yet.

18'' jant tavsiyelerinizi bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 18'' jant tavsiyelerinizi bekliyorum

20 inç olan jantlarımı 18 inçe düşürmek istiyorum.aklımdaki jant ise opel odakın opc 18 inç replika jantıdır.az önce odak dan bir görevli ile görüştüm ve bu janta takılan lastiğin çapıyla ilgili bilgi aldım.
    235,45,18 olduğunu söyledi.bunu demesiyle beraber kafamda birçok soru işareti oluştu.

1) Orjinal 17,18,20 (opc 20'' jant hariç ) inç jantların lastik çapları 145,35 olduğunu biliyorum.Benim istediğim jantın taban genişliği neden 1 cm dar ? lastiğin yüzeyle temas eden bölgesinin genişliğinin azalmasını istemiyorum.1 cm bile olsa benim için büyük bir değer.

2)ben bu opc replika 18 janta en fazla ne kadar kalın yani taban genişliği fazla olan bir lastik takabilirim sorun çıkartmayacak şekilde ?

3)Bu replika jantı hangi firma üretiyor acaba ?

4)Size siyah arabaya bu jant iyi gider mi ?

5)Sizin başka 18 inç jant tavsiyeleriniz varsa onları öğrenebilirmiyim ?

Ynt: 18'' jant tavsiyelerinizi bekliyorum

(1) Orjinal 17,18,20 (opc 20'' jant hariç ) inç jantların lastik çapları 145,35 olduğunu biliyorum) demişim.Burdaki hatayı düzeltmek istiyorum.

orjinal 17 inç,18 inç ve 20 inç ( opc hariç) jantarın taban genişliği 245 dir.

Yorum

lastik tabanları
      17" - 225
      18" - 245
      19" - 245
      20" - 245

normalde 245 taban takman lazım ama 235 dediklerine göre ya replica olmasından dolayı böyle olmasını gerektiren birşey vardır yada yanlış söylemişlerdir.

2) max. 245 uygun

3) bilmiyorum

4) siyah arabaya gider ama 18" gitmez

5) 18"e düşeceksen 5, 7 ve 13 kollu orjinal jantlardan birini düşün derim. küçük jantta orjinal tasarım harici kantlar çok sırıtıyor benim gözümde. zevkler renkler

6) hiç oynama böyle kalsın
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        lastik tabanları
        17" - 225
        18" - 245
        19" - 245
        20" - 245

normalde 245 taban takman lazım ama 235 dediklerine göre ya replica olmasından dolayı böyle olmasını gerektiren birşey vardır yada yanlış söylemişlerdir.

2) max. 245 uygun

3) bilmiyorum

4) siyah arabaya gider ama 18" gitmez

5) 18"e düşeceksen 5, 7 ve 13 kollu orjinal jantlardan birini düşün derim. küçük jantta orjinal tasarım harici kantlar çok sırıtıyor benim gözümde. zevkler renkler

6) hiç oynama böyle kalsın
        teşekkürler
        değiştirmek istemiyoruz aslında ama yol şartları çok zorluyor korkarak kullanıyoruz arabayı keyif alamıyoruz tam olarak.değişim şart oldu.

Yorum

neyse en azından 2 yıl keyfini sürmüşsündür heralde. bence şu anki görüntüsünü çok bozmamak için 5 kollu sport jantlardan tak.
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            neyse en azından 2 yıl keyfini sürmüşsündür heralde. bence şu anki görüntüsünü çok bozmamak için 5 kollu sport jantlardan tak.
            evet çağrı abi.2 yıl keyfini sürdük tam anlamıyla.ama yine sıradışı bir jant takmak istiyorum.o nedenle farklı tavsiyeler beklyiorum sizlerden.

Yorum

http://www.opel.com.tr/content/dam/O...12_Main_TR.pdf katalogda 62.sayfanın altında 18inç çift renli jant var orjinal.bu da çok hoşuma gitti benim.araçta nasıl durur acaba ?

Yorum

18 jantlarin icinde en iyisi kesinlikle sport 5 kollu orjinal jant

Yorum

Bnce katalogdaki o jant cok cakma isi gibi duruyor ...Yani ben begenmedim ama zevkler ve renkler tartisilimaz

Yorum

peki oz racing'in jantları var.marka olarak en iyilerden biri zaten ve çok şık sıradışı jantları var.

Yorum

Uploaded with ImageShack.us[/img]

siz pek beğenmiyorsunuz ama ben şahsen bu görüntüye hayran kaldım.opc nin 18 inçi bile her türlü çok güzel gidiyor özelliklede siyah arabaya.

Yorum

fotoğrafı ekleyememişim.işte bu görüntü

Yorum

Bu zaten sanirim bizim arkadasimizin goruntusu!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Bu zaten sanirim bizim arkadasimizin goruntusu!
                            evet doğrudur.bende google resimlerden buldum bunu.sizlere göstermek istedim.bu jantlar gerçekten çok güzel yakışıyor siyah araca

Yorum

18" jant takacaksan kesin yay şart olur, yoksa araba leylek gibi hawada kalır malesef...

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                              fotoğrafı ekleyememişim.işte bu görüntü

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

İşleniyor...
                              X