Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.3 Multijet icin en uygun chip tuning

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.3 Multijet icin en uygun chip tuning

Merhaba Arkadaslar,
    Eski bir insignia sahibi ve team uyesi olarak sizlere bir konuda danismak istedim? ( ayni zamanda bu motor astra da da kullanildigi icin tecrubeli arkadaslarin da oldugunu dusunuyorum bu konuda )
    Evdeki diger arac olan ( peder bey kullaniyor ) 2010 70.000 km deki linea 1.3 multijet 90 ps arac icin en uygun ve guvenli guc ve tork artisi hangi yazilim ya da box ile elde edilebilir?
    Amacim maksimum guc elde etmek,kalkis/yaris va yapmak degil.. Ancak aracin kullanim keyfini ve performansini arttirirken sakin kullanimda tuketimini de azaltmak..
    İzmir'de yasiyorum ve tercihim bu islemin izmir de yapilmasi.. Fiyat olarak da cok yuksek rakamlar dusunmuyorum acikcasi..
    Web de arastirirken rastladigim ve izmir de yapilmasi mumkun olan secenekler;
    Dimsport - chip tuning
    Shiftec - chip tuning
    Ecufast - chip tuning
    Megachips (sn mehmet gazihan ) - chiptuning
    Racechip - box
    Nitrodata - box

Bunlarin disinda yaptirabilecegim varsa diger markalar ya da box uygulamalarini mumkunse tecrube,ornek ve sebepleri ile paylasabilirseniz memnun olurum..
    Tesekkurler

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Ynt: 1.3 Multijet icin en uygun chip tuning

Sprintbooster ile başlayarak modifiyeye başlayabilirsiniz.
    Chip işleminden önce belli bir süre iyi gelir.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bende pasaoglu tunningten bekir pasaoglunu derim izmirde bayisi varmis ismi renc tekkas 0536 425 23 13 forumdaki arkadaslara indirim yaptiriyorum bekire sizin arac icinde 500tl fiyat aldim bu firmayi tavsiye etmemin sebebi sadece yazilim atmiyorlar mekanik olarak turkiyedeki en hizli modifiyeli araclari yapiyorlar isin hem mekanigini cok iyi biliyorlar hemde yazilimsal olarak iyi yazilim yapiyorlar kesinlikle tavsiye ederim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Mehmet gazihan 118 hp yapabiliyordu galiba aracı. Bir tane arkadaşım ticari aracına yaptırdı memnundu.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

volkanı dinleyin derim
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            Bende pasaoglu tunningten bekir pasaoglunu derim izmirde bayisi varmis ismi renc tekkas 0536 425 23 13 forumdaki arkadaslara indirim yaptiriyorum bekire sizin arac icinde 500tl fiyat aldim bu firmayi tavsiye etmemin sebebi sadece yazilim atmiyorlar mekanik olarak turkiyedeki en hizli modifiyeli araclari yapiyorlar isin hem mekanigini cok iyi biliyorlar hemde yazilimsal olarak iyi yazilim yapiyorlar kesinlikle tavsiye ederim
            Cok tesekkur ederim.. Kendisi ile baglantiya gececegim..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
            X