Duyuru

Collapse
No announcement yet.

blow off

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: blow off

zaten aracın kendi çuflaması da oldukça güzel arkadaşlarım abilerim, illa durduğumuz zaman beklemek yerine parketmeden yaklaşık 1-2 dk öncesinde arabayı sakin kullanmaya başlarsak böyle durduğumuzda beklemeye gerek kalmaz, zaten turboyu bırakın hiç bir arabada tam güç kullanıp hemen motoru kapatmak mantıklı bir şey gelmiyor bana...

Yorum

aracın kendi çufflaması güzel gerçekten, tabii BOV kadar yüksek değil ama standart dumb valve larden daha yüksek ses veriyor.

Elektronik olana gelince, evet aygıt yükses ses veriyor ancak sesi orjinal olmadığı o kadar bariz ki, ben şahse yanımda çuffladığında orjinal mi elektronik mi olduğunu hemen anlıyorum.

Insignia'ya BOV takmak için ayarlı BOV lardan almak ve bir şekilde orjinal dumb valve ı bypass eymek gerekiyor ki basınç hem DV hem de BOV dan verilmesin. Ancak BOV dan verilecek basıncın orjinal DV den verilenle aynı olmasını sağlamak gerekit ki bence çok uğraş gerektirir

Yorum

elektronik olanın gaz pedalı altına switch yerleştirildiği açı çok önemli son gaz verip çektiğinizde motor sesiyle karışıyor ve orjinal cuff sesinden ayırt edilemiyor birde ses daha iyi dışarı çıksın diye ön panjur içindeki boşluk çok uygun bir yer ben çok memnunum meraklısına tavsiye ederim arkadaşlar
        insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Yorum

Walla siz taktırmışsınız memnunsunuz da şimdi bunun üstüne eleştirmek olmaz,

Bir soru soralım o zaman o ses ayağınızı her gazdan çekişte çıkıyor mu? Atıyorum 20 ile park yerinden çıkıyorum ağayımı gazdan kestim BOV sesi oluyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
            Walla siz taktırmışsınız memnunsunuz da şimdi bunun üstüne eleştirmek olmaz,

Bir soru soralım o zaman o ses ayağınızı her gazdan çekişte çıkıyor mu? Atıyorum 20 ile park yerinden çıkıyorum ağayımı gazdan kestim BOV sesi oluyor mu?
            benim anladığım kadarıyla gazı dibe dayayıp geri çektiği her zaman geliyor... çünkü gazın dibine yerleştirmiş abimiz...

Yorum

tabiki her ayağımızı gazdan çekince olmuyor öyle olsa çok komik olurdu heralde
              daha açık izah edeyim
              switch ayarı gaz pedalına sona kadar bastığınızda yani 6000 devir civarı yaptırdıktan sonra ayağınızı çektiğiniz anda motor sesi en yüksek noktasında iken cuff sesiyle birleşiyor ve çok orjinal bir ses çıkıyor ardından yeni vites tekrar 6000 devir üzerine çıkınca bir cuff daha

daha düşük devirlerde kesinlikle ses yok temas noktası istediğiniz devire göre manuel ayarlanabiliyor çok basmam 3000 devirde bile ötsün diyosanız komik olur ama switch temasını ona göre manuelde ayarlayabiliyorsunuz

sonra istediğiniz kadar cuf cuflayın

samsundan herkeze slm

Yorum

ömercim cin gibisin kaptın olayı

Yorum

eyvallah Murat abicim ben de tam anlamamışım aslında

Yorum

sanırım insignialarda bypass valve var ses için almıyorsanız blow off gereksiz

Yorum

anlatabildiysem ne mutlu bana aslında birbirimize uzak şehirlerdeyiz canlı canlı göstermek istiyo insan ama ne yapalım artık şimdilik paylaşıyoruz böyle ,bu arada izmire gelmiştim eylülde bornovada amcaoğulları var iş güç samsunda olmasa yaşamayı düşündüğüm tek şehir çok seviyorum izmiri

Yorum

ses için olcaksa elektronikler mantıklı, sonuçta onların da kalitelisi kalitesizi vardır, yani blow off için bu aracın biraz ağır kimliğinden arındırılması gerekebilir , mesela hiç yoksa opc line body kit +19'' jantlara o ses gider, fakat standart cosmo çok ağırbaşlı duruyor ve blow off valfi o kadar araçla uyuşmuyor... zaten kaplan diş oldu mu blow off kesin lazım gibi bişey

Orjinal yazı sahibi: murti
                        anlatabildiysem ne mutlu bana aslında birbirimize uzak şehirlerdeyiz canlı canlı göstermek istiyo insan ama ne yapalım artık şimdilik paylaşıyoruz böyle ,bu arada izmire gelmiştim eylülde bornovada amcaoğulları var iş güç samsunda olmasa yaşamayı düşündüğüm tek şehir çok seviyorum izmiri
                        eyvallah abi güzel anlattın inşallah abi her zaman bekleriz izmire çeşmeye, team üyelerimizin başımızın üzerinde yeri var

Yorum

videoya çekip buraya koyma imkanınız varmı?
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ömer kardeşim olurda yolun karadenize düşer burdayız kardeşim sakın unutma bu arada izmire ve özellikle izmirdeki üyelerimize selamlar tekrar izmire geleceğim zaman haberleşiriz

Yorum

bursalı kardeşim profilden ismini yazmadığın için isminle hitap edemedim murat ben samsundan merhabalar cuf cuf sesini videoya çektim ama gerçeği gibi olmuyor yolun düşerse samsuna zevkle dinletirim tüm üyelerimiz için geçerli hepinize vakit ayırırım sözüm söz

Yorum

adım yiğit memnun oldum mutlaka gerçeği gibi olmaz ama yinede cuflayan bi insignianın sesini videodan olsa duymak isteriz
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X