arkadaslar blow off taktıran varmı ve bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
blow off
Collapse
X
-
Ynt: blow off
sanırım mitsubishi coltlarda da aynı sorun vardı fakat bir şekilde hallettiler diye üstün körü biliyorum. Belki onda uygulanan çözüm insignia için de uygulanabilir.
Orjinal yazı sahibi: viperkingAlınmayın ama bu segmentte bir arac blow off yakışmaz. Çevrenizde kaç tane volvo'da veya Audi de bow gördünüz???
Yorum
-
ne oldu blow ısıOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffben taktırdım
hks nin orjinal blowoff unu aldım çok güzel bir şekilde iyi bir intercoiler borusu aldım orjinali gibi kestim ortasına demir boruya kaynattırdığım blowoffu yerleştirdik çok güzel şekilde monte ettik ama gel gör ki araçtaki maf sensörü blowoffun kendi için çektiği basınctan dolayı az basınç algıladığı için beyne uyarı gönderiyor beyinde intercoiler görevini yerine getiremiyor diye turboyu kapatıyor yani 500 metre sonra ikinci cuflamanın arkasında din din din acil servis götürün yazısı ve motor gücü kısıtlanmıştır yazısı geliyor ekrana servise götürüp hatayı sildirince turbo tekrar aktif ancak blow üstünde ise 500 mt sonra tekrar aynı uyarı araç bir anda 115 lik elagance versiyona iniyor turbosuz bunun bi kaç formülü var araştırıyorum çözümünü bulursam paylaşırım arkadaşlar...
2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
slm arkadaşlar samsundan aranıza katılıyorum blue off konusunda performansı bir yana bırakıp sadece ses zevkini yaşamak istiyorsanız elektronik olarak takılıyor turboyu yada her hangi bir yeri sökmeden yapılabiliyor 1 saatlik bir işlemden sonra cuff cuff
insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murtislm arkadaşlar samsundan aranıza katılıyorum blue off konusunda performansı bir yana bırakıp sadece ses zevkini yaşamak istiyorsanız elektronik olarak takılıyor turboyu yada her hangi bir yeri sökmeden yapılabiliyor 1 saatlik bir işlemden sonra cuff cuff
Evet Elektirikliler var ama çok ciğ bir ses çıkarıyor genelde Tofaş gurubu kullanıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sensationturbo timer takan var mı arkadaşlar bence gerekli birşey? babam aracı hiç bekletmeden kapatıyor
Bu da bir tercih sonuçta.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Sensationturbo timer takan var mı arkadaşlar bence gerekli birşey? babam aracı hiç bekletmeden kapatıyor
Bu da bir tercih sonuçta.InsigniaTEAM
Yorum
-
Ne yani böyle lüx bir araca para verip sonrada stop etmek için soğumasınımı beklicez ? Eskiden FORD BMC kamyonları görürdüm yarım saat rölantide çalışırdı.
Ben bunu hiç yapmadım ama durduktan sonra sürekli çıtırtılar geliyor sanırım egsoz aksamından emin değilim..
Bence çok saçma öyle bir şey olsadı bir ışık ibare olması gerekmezmiydi gösterge tablosunda ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YakupNe yani böyle lüx bir araca para verip sonrada stop etmek için soğumasınımı beklicez ? Eskiden FORD BMC kamyonları görürdüm yarım saat rölantide çalışırdı.
Ben bunu hiç yapmadım ama durduktan sonra sürekli çıtırtılar geliyor sanırım egsoz aksamından emin değilim..
Bence çok saçma öyle bir şey olsadı bir ışık ibare olması gerekmezmiydi gösterge tablosunda ?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum