Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Modifiye ileilgili yenilikler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Modifiye ileilgili yenilikler

clapclap

Arkadaslar aracıma kaplan dis dısında bı çok şey yapmak istiyorum ornegin ac kapa egzozu araçtaki sport tuşuna bağlama su an bı egzoza sahip diilim dizel için pek önermiyorlar aracım su an stock halde düşündüğüm bı çok şey var fakat her girişimde " arac dizel olmaz " gibi bir söze maruz kalıyorum birde bizim araçlara alcantara tavan için sorunlu diyorlar fikirleriniz nelerdir

Tesekkurler
    İNSİGNİA 2.0 CDTI COSMO OPC

Ynt: Modifiye ileilgili yenilikler

Bu işin ehli Volkan abiyle Erhan (Erhktn) abidir , bir görüşün derim
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetinan
      clapclap

Arkadaslar aracıma kaplan dis dısında bı çok şey yapmak istiyorum ornegin ac kapa egzozu araçtaki sport tuşuna bağlama su an bı egzoza sahip diilim dizel için pek önermiyorlar aracım su an stock halde düşündüğüm bı çok şey var fakat her girişimde " arac dizel olmaz " gibi bir söze maruz kalıyorum birde bizim araçlara alcantara tavan için sorunlu diyorlar fikirleriniz nelerdir

Tesekkurler
      Dizellerde egzozun güzel bir ses vereceğinden şüpheliyim bence itici bir ses alabilirsin. Alcantara kaplamada büyük yüzeylerde biraz garip durur gibime geliyor, lokal koltuk kaplamaları falan şık duruyor ama komple tavan biraz değişik olabilir. Dizel aracına yazılım atarak bir başlangıç yapabilirsin mesela. Forumda sana öncü olması açısından Mustafa Keleş'in arabasına bakabilirsin dizel olarak

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Alcantara tavan döşemesine hastayım Odak fuar aracına yapmıştı, orayla bir görüşün bence
        fotoğrafta çok belli olmuyor ama koyu renkten anlayabilirsiniz.
        tek kötü yanı bazı plastik parçalar açık renk kalıyor

InsigniaTEAM

Yorum

Burdan anlaşılan odak Opel e gitmek şart bu aracı daha önce görmüştüm GÜL plakalı bı aracı sanırım birde bu alcantara tavan döşemesinde guneslikler kaplanmiyormus onları boyuyorlarmis bildigim kadarıyla egzoz konusuna gelince otomatik vites oluşu dısında sıkıntı olmayacağını söyleyenler de var bir gün buluşma olursa inşallah karşılıklı fikirlerinizi almak isterim

Tesekkurler

Yorum

Aracınız dizel olduğu için ses konusunda pek beklentiniz olmasın.Benzinli araçlar gibi ses elde edemiyoruz ne yazık ki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
              Aracınız dizel olduğu için ses konusunda pek beklentiniz olmasın.Benzinli araçlar gibi ses elde edemiyoruz ne yazık ki.
              Doğru söylüyorsunuz ise başlamadan önce aracı 2.0 turbo ile değiştirmek lazım ama malum yakıt tüketimi artık dizleride kusturmeden birşeyler yapmaya çalışacağım

Yorum

aksine otomatik vitesle egzozun bir alakası yok, dizel olmasıyla alakası var. Onu söyleyen kişi iyi sallamış
                2.0 turbonun tüketimi çok olmaz ama benzin fiyatından dolayı dizele göre pahalı gelebilir. forumda benim bildiğim Şafak abide ve Onur'da 2.0T var, Onur 1.6 turbolar kadar yakıyor
                InsigniaTEAM

Yorum

Dizellerede egzoz yapilir ve dizel araclarda egzoz gazinin cikisini nekadar rahatlatirsan okadar arac rahatlar ve cekisi artar bende iki adet lion. fire egzoz acip kapatilabilen var sesini dinlemek istersen taktirip bakarsin begenirsen takarsin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Benim sarfiyatim 12ile13 arasinda oynuyor . Ancak gecen sabah pegamber sabri gostererek 80 km ye kitledim ve kozyatagi ikitelli arasinda gittim 7 ile 6 arasina kadar dustu. Tabi bunun olabilirligi cok az yani her dakka boyle kullanamam . Sadece merakti.

Yorum

inan
                      Orjinal yazı sahibi: volkan
                      Dizellerede egzoz yapilir ve dizel araclarda egzoz gazinin cikisini nekadar rahatlatirsan okadar arac rahatlar ve cekisi artar bende iki adet lion. fire egzoz acip kapatilabilen var sesini dinlemek istersen taktirip bakarsin begenirsen takarsin
                      Çok güzel olur test etmek isterim müsait oldugunuz bi gün yardımlarınız için teşekkürler bu arada bnim aracın ortalama tuketımı hıc 10 lt nın altına dusmedı acaba bnım aracta bı sıkıntı mı var dıye dusunmeye basladım neredeyse 2.0 turbo ıle aynı yakıo su yakıtla dızel pek mantıklı gelmemeye basladı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        aksine otomatik vitesle egzozun bir alakası yok, dizel olmasıyla alakası var. Onu söyleyen kişi iyi sallamış
                        2.0 turbonun tüketimi çok olmaz ama benzin fiyatından dolayı dizele göre pahalı gelebilir. forumda benim bildiğim Şafak abide ve Onur'da 2.0T var, Onur 1.6 turbolar kadar yakıyor
                        evet otomatık vıtesle egzozun aslında bır bagı yok ama her nekadar da olsa vıtes gecırlerı sırasında alacagın ses acısından dusunursek manuel daha cok haz verır dıye dusunuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                          Benim sarfiyatim 12ile13 arasinda oynuyor . Ancak gecen sabah pegamber sabri gostererek 80 km ye kitledim ve kozyatagi ikitelli arasinda gittim 7 ile 6 arasina kadar dustu. Tabi bunun olabilirligi cok az yani her dakka boyle kullanamam . Sadece merakti.
                          bnce kullandıgınız motora gore cok guzel tuketımler zaten ınsıgnıa dızeller sehır ıcı ınanılmaz fazla yakıyor ya da bu durum benım aracıma mahsus 500 km yolu 120 tl lık mazotla gayet basarak gıdebılıyorum fakat karma da yanı ıstanbull ıcı buna bazen hafıf uzun yol dahıl bır depo ıle 600 km nın uzerıne cıkamıyorum

Yorum

şehiriçi nasıl kullandığın da önemli, 3-4 vitesleri göremeden yakın mesafe mi, yoksa sürekli yokuş mu, sürekli dur-kalk mı bunlar önemli yakıt tüketimi için.

Şafak abi senin egzoz videolarını paylaşacaktım ama şifre koymuşsun ihihi
                            http://www.insigniateam.com/forum/in...7737#msg127737
                            InsigniaTEAM

Yorum

Bu gün ac kapa egzoz yaptırdım araçtan ses alamadım yarın partikul filtresini denemeyi düşünüyorum ne önerirsiniz

Yorum

İşleniyor...
                              X