arkadaşlar Astra H OPC body kit düşünüyorum ancak kafamı arka tampon karıştırıyor birde size sorayım nasıl ?Yorumlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Astra Body Kit !
Collapse
X
-
Ynt: ASTRA BODY KİT !
Orjinal yazı sahibi: efemurattfena görünmüyor ama jantlar göze hitap etmiyor.. birşeyleri eksik bırakıyor.. yoksa tampon fena değil, birde jantla görmek lazım arabayı
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
sanki egzos bana orda emanet gibi duruyor izlenimi verdi sağlı sollu iki tane egzos ucu daha iyi olur gibi geliyor bana.tabi mümkün mü bilmiyorum difizörde değişmesi gerekecek.onun harici güzel bence.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedisanki egzos bana orda emanet gibi duruyor izlenimi verdi sağlı sollu iki tane egzos ucu daha iyi olur gibi geliyor bana.tabi mümkün mü bilmiyorum difizörde değişmesi gerekecek.onun harici güzel bence.
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
karşılıklı duran 2 adet kırmızı reflektörün bulunduğu yerlere yerleştirilecek.şimdiki tek egzosdan daha aşağıda olmaz ama dediğim gibi difüzör değişmesi gerekecek ona göre difüzör ayarlanması ve biraz egzos işçiliği olacak maliyet artacak. bu halide güzel yanlış anlama bu benim zevkim sen kendi kararını ver2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedikarşılıklı duran 2 adet kırmızı reflektörün bulunduğu yerlere yerleştirilecek.şimdiki tek egzosdan daha aşağıda olmaz ama dediğim gibi difüzör değişmesi gerekecek ona göre difüzör ayarlanması ve biraz egzos işçiliği olacak maliyet artacak. bu halide güzel yanlış anlama bu benim zevkim sen kendi kararını ver
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriegzozun yeri iyi çünkü OPC'nin de öyle zaten, difüzör kısmı siyaha boyandığı için detayları gizlemiş ve egzoz yanlız kalmış
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
-
Ynt: Astra Body Kit !
Orjinal yazı sahibi: cagrises egzozla alakalı aracın kendi susturucusu kullanılırsa değişiklik olmaz, tamponla birlikte alt kısma uygun susturucu takılırsa sesde değişir. Odak tam detayları verebilir bu aracı Odak hazırlamıştı
[size=50pt][b]ASTRAŞK
Yorum
Yorum