Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra Body Kit !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra Body Kit !

arkadaşlar Astra H OPC body kit düşünüyorum ancak kafamı arka tampon karıştırıyor birde size sorayım nasıl ?Yorumlarınızı bekliyorum.

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Ynt: ASTRA BODY KİT !

fena görünmüyor ama jantlar göze hitap etmiyor.. birşeyleri eksik bırakıyor.. yoksa tampon fena değil, birde jantla görmek lazım arabayı

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      fena görünmüyor ama jantlar göze hitap etmiyor.. birşeyleri eksik bırakıyor.. yoksa tampon fena değil, birde jantla görmek lazım arabayı
      opc body kite tabikide opc jant yakışır onu taktırmayı düşünüyorum bir de Coilover yaptırdımmı fotoğraflarını çekip sunarım size inşallah

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

Bence jantla birlikte güzel durur aracınız ne renk
        2016 w205 AMG

Yorum

güzel gibi ama sanki çift çıkışlı egzos olsa daha mı iyi olur?
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Bence jantla birlikte güzel durur aracınız ne renk
            aracımın rengi moonland

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              güzel gibi ama sanki çift çıkışlı egzos olsa daha mı iyi olur?
              valla bilemedim

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

sanki egzos bana orda emanet gibi duruyor izlenimi verdi sağlı sollu iki tane egzos ucu daha iyi olur gibi geliyor bana.tabi mümkün mü bilmiyorum difizörde değişmesi gerekecek.onun harici güzel bence.

Yorum

sanki egzos bana orda emanet gibi duruyor izlenimi verdi sağlı sollu iki tane egzos ucu daha iyi olur gibi geliyor bana.tabi mümkün mü bilmiyorum difizörde değişmesi gerekecek.onun harici güzel bence.
                  egzos lar çok aşağıda kalmaz mı ?

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

karşılıklı duran 2 adet kırmızı reflektörün bulunduğu yerlere yerleştirilecek.şimdiki tek egzosdan daha aşağıda olmaz ama dediğim gibi difüzör değişmesi gerekecek ona göre difüzör ayarlanması ve biraz egzos işçiliği olacak maliyet artacak. bu halide güzel yanlış anlama bu benim zevkim sen kendi kararını ver

Yorum

karşılıklı duran 2 adet kırmızı reflektörün bulunduğu yerlere yerleştirilecek.şimdiki tek egzosdan daha aşağıda olmaz ama dediğim gibi difüzör değişmesi gerekecek ona göre difüzör ayarlanması ve biraz egzos işçiliği olacak maliyet artacak. bu halide güzel yanlış anlama bu benim zevkim sen kendi kararını ver
                      biraz farklılık yaratmak istiyorum bu zamana kadar hiç görmedim ortada egzozu bulunan Astra H. ancak size bir sorayım dedim biraz komik mi kaçar diye ama kafamda hala soru işaretleri var

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

egzozun yeri iyi çünkü OPC'nin de öyle zaten, difüzör kısmı siyaha boyandığı için detayları gizlemiş ve egzoz yanlız kalmış
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          egzozun yeri iyi çünkü OPC'nin de öyle zaten, difüzör kısmı siyaha boyandığı için detayları gizlemiş ve egzoz yanlız kalmış
                          peki bu tamponu taktırdıktan sonra egzosta bir ses değişikli olucak mıdır ?

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

Ynt: Astra Body Kit !

ses egzozla alakalı aracın kendi susturucusu kullanılırsa değişiklik olmaz, tamponla birlikte alt kısma uygun susturucu takılırsa sesde değişir. Odak tam detayları verebilir bu aracı Odak hazırlamıştı
                            InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: Astra Body Kit !

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              ses egzozla alakalı aracın kendi susturucusu kullanılırsa değişiklik olmaz, tamponla birlikte alt kısma uygun susturucu takılırsa sesde değişir. Odak tam detayları verebilir bu aracı Odak hazırlamıştı
                              tamponu taktırdıktan sonra mecburen o egzozda takılacağı için ben o amaçla sordum yanlış anladınız.galiba kendi susturucumu kullanıcam . hiç susturucu kullanmasam araç çok mu bağırır ?

[size=50pt][b]ASTRAŞK

Yorum

İşleniyor...
                              X