Arkadaşlar merhaba, 2010 model 26000 de 1.6 Turbo İnsignia sahibiyim. Arabama yazılım modifiyesi yaptırmak istiyorum. Konu ile ilgili İstanbul da Maslak ta 3 modifiye firması ile görüştüm. Görüştüğün firmalardan biri 17 HP, biri 25 HP, diğeri de 30 HP güc alabileceğimi belirtti. Ancak konu ile ilgili yaptıranlar varsa onlara bir konu danışmak istiyorum. Yazılım işleminden sonra motorun arıza lambasının sönmediğini veya motorun yazılımı kaldıramadığını hatta motorun patladığını söyleyenler bile oldu. Yaptıran varsa yazılım olarak ne yaptırdı, nerde yaptırdı veya extra dan başka bişey yaptırdımı? Tavsiyeleriniz nelerdir? yardımlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Yazılım Modifiyesi
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Yazılım Modifiyesi
sevgili foo anasayfada teknik bilgi modifiye başlıklı konuyu araştırırsan orada sorularının cevabını bulabilirsinHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Bu isin tavanlarindan birisi asagidaki linkte
http://www.insigniateam.com/forum/in...0927#msg170927
Yorum
-
KTN yi biliyorum. Yapıldığı yeride biliyorum ancak turboyu büyütmek gibi bi düşüncem yok. merak ettiğim sadece yazılım , iridyum buji ve kutu içi filtre gibi modifikasyonlar ile motorun dayanıp dayanamaycağını ögrenebilmek. yoksa baya niyeti bozdum bu yazılım işine ancak sonradan aşıma motor derdi açmak istemşyorum başıma.
Yorum
-
stock olarak kullanin derim.
Alman bu arabanin motorunu yaparken 1.6 180 Hp ye gore malzeme kullanmis. belirlenen degerlerden daha yuksek isilarda sorun cikabilmektedir. cok gerekli degil bence, yine de siz bilirsiniz. 15-30 Hp sizi cok hizlandirmaz. eger sadece kalkislarda ataklik istiyorsaniz, sprint booster denemenizi tavsiye ederim. en azindan motora mudahele edilmiyor. sadece gaz tepkimesini hizlandirdigi icin arac daha atak oluyor ve zararsiz
Yorum
-
Hayatinda modifiye yaptirmamis insanlarin lafina bakma arkadasim ben ikidefa motoru yedim fazla yuklemekten gerci bu benimzevkim cok yuklenmeden 210 220bg arasi yaptirabilirsin 30bg cok hizlandirmaz seni diyenlerin lafina bakma kendi arabasina hicbir sey yaptirmayan insan nebilirki sana ne tavsiye versin 220bg den sonra en zayif piston kollarimizdir ilk onlari yamultursun sadece yazilimla degilde filtre ve egzozda yaparsan 230bg de. sorun yasamassin soracagin baska birsey varsa bilgi veririm arkadasim telim 0532 503 40 44
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanHayatinda modifiye yaptirmamis insanlarin lafina bakma arkadasim ben ikidefa motoru yedim fazla yuklemekten gerci bu benimzevkim cok yuklenmeden 210 220bg arasi yaptirabilirsin 30bg cok hizlandirmaz seni diyenlerin lafina bakma kendi arabasina hicbir sey yaptirmayan insan nebilirki sana ne tavsiye versin 220bg den sonra en zayif piston kollarimizdir ilk onlari yamultursun sadece yazilimla degilde filtre ve egzozda yaparsan 230bg de. sorun yasamassin soracagin baska birsey varsa bilgi veririm arkadasim telim 0532 503 40 44
Dunden sonra yine Stock karari aldim o ayri
Hatta bir silindiri iptal ettirecem
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: onur46462.0 CDTI 130 PS ARACIM YAZIM YUKLETIP 30 40 BEYGİR DAHA ALMAK İSTİYORUM ARACA ZARAR VERIRMI YAKIT TUKETIMINI NASIL ETKILER YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
Barbaros bayrak kardesime git o gerekeni yapar,saglikli bir sekilde keyif alarak yurursun,aracin zarar gormez,yakitin etkilenmez,demedi deme...
Yorum
-
hiç bir sıkıntı vermez ben sıkıştırmadan arabamı 130 hp den 177 hp yaptırdım turbo patlama gibi bişey sizden duydum öğle bişey olmaz cok memnun kalırsınız yaptırmaya karar verirsiniz yardımcı olurumHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum