Hayirdir abi aramalar felan filan bakiyorumda polislerle aran iyi
yok ben onun polis kimkiğini değil öğretmen kimliğini aradım erhan ihihi biliyorsun hoca o hoca haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
erhan ben bu ısten bısey anlamadım,konu baslıgıyla muhabbetın hıc alakası yokk,lazfı uzata azata bıtıremedın,sadede gel kardesım c,tesı alıyoduk aracı,salı oldu ses seda yok,merakla beklıyoruz ... ihihi ihihi ihihi
erhan ben bu ısten bısey anlamadım,konu baslıgıyla muhabbetın hıc alakası yokk,lazfı uzata azata bıtıremedın,sadede gel kardesım c,tesı alıyoduk aracı,salı oldu ses seda yok,merakla beklıyoruz ... ihihi ihihi ihihi
abı bızım gokhan fırıldak gıbı olunca konu baska yerlere gıdıyor aksam almaya gıdıyorum gel ıstersen haha
abı bızım gokhan fırıldak gıbı olunca konu baska yerlere gıdıyor aksam almaya gıdıyorum gel ıstersen haha
Yorum