Erhanim Gokhanimi severim ama biraz daha kasarsa buradan gizli dosyalari acmak zorunda kalacagim....Degil mi Gokhanim?????? Yani audi a3 le bize lutuf soz konusu bile olamaz ha olur o da yolda nasil olsa gecemeyecegi icin yol lutfu olabilir....
Ortak hayordir gizli dosyalar felan yoksa utku abide demi gizli cekimlerin var haha
Beyler bayanlar brn buradan uyarmistim ama genc kardesim anlamadi .....Gokhanim haydi bakalim acikla gercekleri yoksa ben buradan direk olarak yazacgim...Hani o audinle ilgili ve sonrasi ile ilgili gercekleri bir acikla da gorelim bakalim...Burdan sallamak kolay ama gerckelr bunu soylemiyor Gokhanim...Hani rocco tatlnadirici zamaninda da salliyordun bizim insignialara ama Eskisehire bile getiremedin korkudan....Dua et o gun rocco tatlandiricin yoktu yoksa rezil olacaktin kara sahinin dumanini solurken...Am simdi gerckelri gordugunu herkese acikla da bir gorelim cesaretini. muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
muharrem asiller yarışmaz zıplamaz onlar erhan ve saz ekibinin işleri ben konforlu arabamda yolun zevkini ala ala güvenli bir şekilde seyir ederim...)
olum sen sen ne zman zıplasan hoplasan ya dırege cıkıyorsun ya ucaga carpmaya calısıyorsun yada tempraya arkadan gırmeye callısıyorsun komık ortagım benım ılk once araba kullanmayı ogre muhaha muhaha muhaha muhaha
Yorum