Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunroof , anten , dikiz aynası vs...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sunroof , anten , dikiz aynası vs...

Benim araçta koltuk başlıkları ve koltuk ayar düğmeleri resimlerdeki gibi...

Yorum

abi kaza mı yaptın? blink kafalıklar normal değil, aracı ikinci el aldıysan kazalı olabilir haberin olsun.
      kafalıklar kaza anında boynu korumak için o şekilde açılıyor, seninkide ya kazalı yada zorlamayla açılmış olabilir
      InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı abi, benim kafalıklarda o düğme yardımıyla bu şekilde açılabiliyor. Olması gereken bu sanırım.

Yorum

3 yıllık arabanın yeni bir özelliğini öğrendimya haha

ama benim de suçum yok, ben kafalıkları sadece araç ilk geldiğinde incelemiştim, onda da az birşey açılıyordu zaten düğmesi de farklıymış

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            abi kaza mı yaptın? blink kafalıklar normal değil, aracı ikinci el aldıysan kazalı olabilir haberin olsun.
            kafalıklar kaza anında boynu korumak için o şekilde açılıyor, seninkide ya kazalı yada zorlamayla açılmış olabilir
            Ben özelikle böyle kullanıyorum.Kamçı hareketine karşı boynu koruyor.

Yorum

Ben de O Düğme Ne İşe Yarar Diyordum. Yarın Bi Kontrol Edeyim Bakayım.

Yorum

kafaliklarin acilmasinin dugmeyle bir ilgisi yok dugme asagi yukari cikarmaya yariyor onlar cekerek o hal aliyor
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

İşleniyor...
                X