Duyuru

Collapse
No announcement yet.

"34 KLS 50" Kaminari III Uşak Tuning Haftanın Aracı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: "34 KLS 50" Kaminari III Uşak Tuning Haftanın Aracı...

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
    Orjinal yazı sahibi: Nurettin
    Mustafa çok isabet olmuş. Müthiş sevindirici bir haber. Yakışır.
    Eskişehir'e özel donatılan insigniayı hala unutamıyorum. Geniş düşünmek ve buna uygun hareket edince kabul olmak kaçınılmaz oluyor.
    Başarılarının devamını canıgönülden dilerim.
    Heycan verici inşallah bizim alemi en ön safhalarda dergimizde
    Orjinal yazı sahibi: mstfkls
    Orjinal yazı sahibi: Nurettin
    Mustafa çok isabet olmuş. Müthiş sevindirici bir haber. Yakışır.
    Eskişehir'e özel donatılan insigniayı hala unutamıyorum. Geniş düşünmek ve buna uygun hareket edince kabul olmak kaçınılmaz oluyor.
    Başarılarının devamını canıgönülden dilerim.
    teşekkürler Nurettin abi , sırada bizim dergi var inşallah
    teşekkürler Nurettin abi , sırada bizim dergi var inşallah
    Evet coktan yerini ayırtmış durumdasın. Herkesin Insigniateam dergide görmek isteyeceği göstermek isteyeceği bir çalışma olur.
    Bizim dünyamıza ışık tutmaya hedeflediğimiz için ilerleyen zamanlarda isteyen Herkes bir şekilde dergimizde yer alacaktır..
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

canı gönülden tebrik ederim. en büyük övgüleri hakediyorsun. fatih abinin dediği gibi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz inşallah.
         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Tebrikler cok guzel olmus. Gurur verici.

Yorum

Mustafa kardeşim,gurur verici bir olay,seni tebrik ediyorum clapclap clapclap clapclap
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Mustafam hayirli ugrulu olsun...Bu beyaz kaplana saheser araca da bu ve bunun daha iyileri yakisir.....Bizi bu sekilde temsil ettigin icin de cok cok tesekkurler..... Yakin zmanda insignia grubunu ve bu saheser araclari tanimayan kalmayacak..... clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
              canı gönülden tebrik ederim. en büyük övgüleri hakediyorsun. fatih abinin dediği gibi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz inşallah.
              teşekkür ederim Mete abi , hayırlısıyla inşallah daha güzel yerlerde oluruz hep beraber..
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
                Tebrikler cok guzel olmus. Gurur verici.
                teşekkürler , gerçekten gurur ve mutluluk verici..
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  Mustafa kardeşim,gurur verici bir olay,seni tebrik ediyorum clapclap clapclap clapclap
                  Bülent abim teşekkür ederim , inşallah daha iyi yerlerde de oluruz
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Mustafam hayirli ugrulu olsun...Bu beyaz kaplana saheser araca da bu ve bunun daha iyileri yakisir.....Bizi bu sekilde temsil ettigin icin de cok cok tesekkurler..... Yakin zmanda insignia grubunu ve bu saheser araclari tanimayan kalmayacak..... clapclap clapclap clapclap clapclap
                    teşekkür ederim Utku abim , Allah razı olsun , inşallah hayırlısıyla sitemizi ailemizi daha iyi bir şekilde tanıtıp yaymak için daha güzel fırsatlar geçicek elimize
                    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Daha önce ki Kaminari'leri dergilerde görmüştüm. Özellikle Leon'a hastaydım. "Ne yapmış bee" olmuştu ilk tepkim 3. nesil Kaminari sayesinde az buçukta olsa tanıma fırsatı buldum abi seni. Diğerleri gibi bu adı hakkıyla sürdürüyor maşallahh

Yorum

yine sahnelerdesin mustafa, gerci bu araba en güzel yerlerde olmayı hak ediyor clapclap
                        2015 leon fr

Yorum

hayırlı olsn abı
                          KLS yakıo ortalıgı

Yorum

bir uşaklı olarak bu habere daha da sevindim. Aslında sizin arabanız sayesinde galiba bizim küçük şehrimizin reklamı yapılmış. Gerçekten de arabanız bunu fazlasıyla hak ediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                              Daha önce ki Kaminari'leri dergilerde görmüştüm. Özellikle Leon'a hastaydım. "Ne yapmış bee" olmuştu ilk tepkim 3. nesil Kaminari sayesinde az buçukta olsa tanıma fırsatı buldum abi seni. Diğerleri gibi bu adı hakkıyla sürdürüyor maşallahh
                              çok sağol Uğur kardeşim, Allah razı olsun, burda da aynı ailenin üyeleriyiz
                              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                                yine sahnelerdesin mustafa, gerci bu araba en güzel yerlerde olmayı hak ediyor clapclap
                                teşekkür ederim İhsan abi , inşallah hep beraber daha güzel yerlerde olucaz
                                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                                X