Abi ses gerçekten çok iyi , bir videoda OPC nin çalıştırılıp sesini dinlemiştim. Aynı ses.
Arkaya da bir OPC yazısı + güzel bir yazılım. Bu iş tamam bence
Aklıma bir şey takıldı o egzozun içinden çıkan dörtgen bir kesit var o nedir acaba , montaj hatası diye biliyorum ben onu. Ha senin hoşuna gider orası ayrı.
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Abi ses gerçekten çok iyi , bir videoda OPC nin çalıştırılıp sesini dinlemiştim. Aynı ses.
Aklıma bir şey takıldı o egzozun içinden çıkan dörtgen bir kesit var o nedir acaba , montaj hatası diye biliyorum ben onu. Ha senin hoşuna gider orası ayrı.
Yusufcum onlar bilerek yapılan eklemeler.Bende de aynısı var. Araçlarımızda cat iptali,downpipe,yazılım,custom egzoz olunca bütün is, kir,parçacıklar direkt dışarı çıkıyor.Eğer o parçayı ekletmezsek bütün tampon siyahlaşıyor daha sonrada sarı bir renk alıyor.Çok çirkin ve pis bir görüntü oluyor.Yıkattığın araba eve gidene kadar siyahlaşıyor.O yüzdende egzozu azıcık dışarı çıkarmak zorunda kalıyoruz.
Yorum