Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Volkanın Yeni Egzosları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Volkanın Yeni Egzosları

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    hayırlı olsun volkan abım
    tesekkur ederim kardesim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
      hayırlı olsun volkan inşallah istediğin gibi olmuştur...
      yakit olmasada geri kalan oldu gibi sagolasin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Aramıza hoşgeldin volkan abi

Yorum

hayırlı uğurlu olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
            Volkan kardeşim, hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullan. Eeeeee ne demişler "Gülü Seven Dikenine Katlanır" ihihi
            abi maşşallah diken de dikenmiş hani bu biraz dal gibi olmuş ama neyse haha
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              abi maşşallah diken de dikenmiş hani bu biraz dal gibi olmuş ama neyse haha
              haha haha haha haha yarıldım gece gece

Abicim egzozun hayırlı olsun 270 HP maşallah Scirocco R falan alt olur herhalde. Senden Top Speed Limiter iptali bekliyorum. O zaman görürsün 280-290 ları,

"Gaza yüklendimmi ondeki arabanin ustune cikicak nerdeyse" çok beğendim o yorumunu Şafak abinin

Ben bir de merak ediyorum acaba Volkan abinin hızlanması nasıl..

Bizi (İstanbuldan uzakta olanları) Egzoz sesinden ve Hızlanma videolarından mahrum bırakma abi
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Yorum

leyynn volkan bunlar kaç kg gelir soba borusu gibi bu egzozlar haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Offf diyorum Süper...

Yorum

İşleniyor...
                    X