Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Volkanın Yeni Egzosları
Collapse
X
-
Ynt: Volkanın Yeni Egzosları
bu egzostların senden çektiği nedir volkan hayırlı olsun diyelim ozaman sanaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dawn1974Hiç hayırlı olsun boşuna demeyin arkadaşlar ben 2 ay içinde ona miltek aldıracam .O zaman hayırlı olsun dersiniz.
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Wolkanım hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
Orjinal yazı sahibi: ErhktnOrjinal yazı sahibi: dawn1974Hiç hayırlı olsun boşuna demeyin arkadaşlar ben 2 ay içinde ona miltek aldıracam .O zaman hayırlı olsun dersiniz.
hahaMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Herkese tesekkur ederim bu egzoz borulari ve isciligi super oldu bu sefer sonsusturucslardanda cikan ses tonlamasi opc nin tonlamasina cok benziyor yalniz birazdaha gur yuksek sesli rahatsiz olursamda kapatiyorum kumandadan ses kisiliyor aracim suanda 270bg oldu cok iyi gidiyor cok iyideyakiyor soyle. soyliyeyim 200tl lik benzin aldim arabayida safak kullandi catalcaya gidip geldigimizde benzin bitti yalniz safagin dedigide yahu araba uzagi yakin yapiyor gaza yuklendimmi ondeki arabanin ustune cikicak nerdeyse diyordu bu sozleri diyen safaktaki arabaysa modifiyeli 2.0t
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum