Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jantlarım

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jantlarım

Arkadaşlar kullanmakta olduğum jantlarım hakkında fikir ve yorumlarınızı bekliyorum. Jantlarım araca yakışıyor mu? yoksa yakışmıyor değişmesimi gerek.
    Oylama sonucunu hep beraber görelim bakalım. Oylamaya katılım yapanlara şimdiden teşekkürler.

0
    evet yakışıyor
    0%
    0
    hayır yakışmıyor
    0%
    0

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: Jantlarım

bence daha güzeli bulunabilir ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

volkan abi ben beğenmiyorum bu jantları....

Yorum

Hasan'dan (Hasan_apg09) sonra sende mi? ihihi valla bi ömürsünüz ihihi ihihi

Yorum

Arkadaslar anlatmak istedigim bu jantlarin orjinal jantlardan cok kollu olanlardan dahami guzel yoksa dahami kotu bunu ogrenmek istiyorum yoksa opc si janti cok daha guzel veya daha degisik jantlarda var ama benim ogrenmek istedigim orjinal cok kollulardan dahami iyi arabaya yakismismi ona gore oylayin lutfen arkadaslar

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Daha ne olsun insigniateam deki en güzel jantlardan biri ...
            2015 2.0 sorento

Yorum

orjinaller bana göre bu janttan daha güzel.bu biraz ağır başlılığını öldürmüş aracın apaçi modeli gibi yanlış anlama sakın
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

orjınal jantlarına göre kıyaslarsak bunlar daha güzel....

Yorum

aracı olması gerektigi gibi agresif göstermiş bence.18 lik orjinallerdeki premium line havasını kırmış kesinlikle.
                  Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

bence hemen degıstır abı, orjınalıyle kıyaslarsak bu daha kotu secenek ıstersen konusuruz.

Yorum

bence de standart jantlara oranla daha spor abi, apaçi işi değil, çok orijinal bir jant ve arabaya gitmiş

Yorum

orjinal 19 janttan başkası yakışmıyor, füme rengine benim görüşüm yanlız volkan abi
                        2015 leon fr

Yorum

Bazi insanlar vardir fabrika arabaya orjinal olarak ne koysa superdir onun icin fabrikasindan dahami iyi bilecen diye soylerler dumduz bakarlar olaya sizde oyle bakanlardansiniz galiba cunku apaci isiyle hic alakasi yok cunku

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                            bence hemen degıstır abı, orjınalıyle kıyaslarsak bu daha kotu secenek ıstersen konusuruz.
                            ne yaptin be alicim orjinaliyle bari kiyaslama orjinali siradan bir jant .. Orjinal derken opc jantindan bahsetmiyorum cok kollu jantlardan bahsediyorum bizim arabalara fabrika cikisi opc jant koymuyorlar ne yazikki haha

Yorum

Volkan abi güzel tabiki, sen yaparsında güzel olmazmı? Ama daha iyi, daha şık ve daha güzel bi jant neden olmasın !

Yorum

İşleniyor...
                              X