Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Hazır yaram taze iken bu konu ile ilgili başımdan geçenleri sizinle paylaşayım belki bir kaç kişide olsa kurtarmış oluruz. Yaklaşık 2 ay önce aracıma yazılım yaptırmak için Dr.Ecu ya gittim (Özgün) Taa eskişehirden yol teptik dükkana vardığımda tahmin ettiğim gibi popüleriteden dolayı egosu tavan yapmış kendisi yerine elemanları ile beni muhattap eden Özgün ile karşılaştım şaka değil tek kelam bile konuşmadı.Elemanlardan biri beynin sökülmesi gerektiğini söyledi dedim kardeşim yanlışın var bunu OBD den okutarak yapacaksın Özgün de onayladı zaten önceden.Neyse efendim uzatmayalım sözde yazılım yapıldı ama before and after dynoya bile çıkarmadı bizi. Neymiş hissedermişim! Orası tamam ama kağıt üstünde görelim bakalım önce.Teste çıktık yanımda kel sakallı bir çalışanla ve dedim hiç bir fark yok ne bir boost kick hissiyatı ne de başla bir şey.Özgün 500km sonra daha iyi gidecek dedi bizi şutladı dükkandan 600tl yide cash verdik bu arada.ARADAN 2 AY GEÇTİ TOPLAMDA 2 KEZ YAZILIM YAPILDI EN SON TELEFONLARIMA ÇIKMAMAYA BAŞLADI ORTAĞI ERDEM E BİLE ZOR ULAŞTIM VE PARA MI ZAR ZOR KURTARDIM.PARANIZLA REZİL OLMAK İSTEMİYORSANIZ GİTMEYİN ARKADAŞLAR BENDE SÖYLEMESİ.BU ARADA DAHA ÖNCE 207 GT KULLANIRKEN PAŞAOĞLUNDA YAZILIM YAPTIRDIM VE SON DERECE MEMNUN KALMIŞTIM ELLERİNE SAĞLIK BEKİRİN. (ARACIM 1.4T INSIGNIA EDITION ELEGANCE)

Yorum

Geçmiş olsun .. Yalnız daha önceden Bekir'den memnun kaldıysanız niçin özgüne yaptırdınız..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Öncelikle welcome kendinizi tanıtırmısınız?
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hoşbulduk.Kendimi tanitayim.Hüseyin Doğutepe , iç mimarim eskisehir organize sanayi bölgesinde mobilya uzerine calisan bir firmam var.marangozluk baba mesleği. En büyük tutkum otomobiller ve motorsporlaridir.95 yilindan beri opelden baska otomobilimiz olmadi.95 yilinda vectra a gt ile basladik ailemizde.sonra vectra b 2.0 cd (halen durmaktadir 307 bin km de yeni revize edildi).son olarakta insignia 1.4T. Neden dr.ecu ya yaptirdigima gelirsek cunku son zamanlarda kendisini cok duyduk hatta bu konuda ilgililer bilirler belli sure sonra turbo uflemeye baslar vs gibi problemler doguyor o yuzden remapping te ozgun oyle ozgun boyle diye diye gittik.su anda orjinal yazilimada donemiyoruz kaldi boyle nedir kac hpdir belli degil aracim.onu allaha havale ettim ben buyuk terbiyesizlik yapti bana telefona cikmamak nedir 600tl ile zengin mi olacak? Ya da dukkana yazacak kardesim 400hp alti makinalarla ilgilenmiyorum mustang dynoma toz gelir!

Yorum

Zaten onlar ayrilmislar ve boyle esnafliga yakismayan seyleri duyunca insan uzuluyor.. barborosta ayni yapida alt tarafi bi cipci gorseniz istanbul un sahibi
            Gecmis olsun
            F30 Sport+

Yorum

Aynen katiliyorum esnaflik sifir yaptigi is bes para etmez.

Yorum

İşleniyor...
              X