slm dostlar bende aracıma chip taktırmak istiyordum bu yazılardan sonra iyice içim kıpır kıpır oldu
en önemlisi garanti kapsamı dışı kalıyormu malum opel hep kusur aramakta
slm dostlar bende aracıma chip taktırmak istiyordum bu yazılardan sonra iyice içim kıpır kıpır oldu
senınle bi gün oturup konusalım yakında trumpa geri gelicem ben sana detaylı anlatırım yusuf abi şuan yatsın garajda kaplan
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
yazılımı obt den atıyorlar yani hiç bir şey sökülüp takılmıyor istendiği zamanda orijinale dönebiliyor servis araçta yazılım olup olmadığını anlayabilecek ekipman ve bilgiye sahip değil siz söylemedinizmi kimse bilemez kadirin tecrübesinede pek güvenmeyin ben biraz birşeylerden anlıyor zannediyordum ama oda yokmuş haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
yazılımı obt den atıyorlar yani hiç bir şey sökülüp takılmıyor istendiği zamanda orijinale dönebiliyor servis araçta yazılım olup olmadığını anlayabilecek ekipman ve bilgiye sahip değil siz söylemedinizmi kimse bilemez kadirin tecrübesinede pek güvenmeyin ben biraz birşeylerden anlıyor zannediyordum ama oda yokmuş haha
ya bırak abi söylediğin şeye kendin bile inanmıyosun,bugün isim vermicem çok büyük yazılım firmasının sahibiyle görüştüm söylediği şu ;
1.4t 180 hp yazılım ve egsozla
1.6t de stock 180 hp rollde ne olur dedim dediği;
altları ve ortaları doldurduğunda dayanma gücü çoğalır ama geçemez dedi sana bunu kim söyledi benimle makaramı yapıyosun dedi aynı hp aynı araçlar biri 200cc daha güçlü ve birisi orjinal 180hp diğier yazılımla çıkmıs bişi dedi anlıcan yani bunu söylemek istemezdim ama volkan abi sen bu işten anlamıyosun bence daha fazla zorlama aracını stock halinde kullan
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum