Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

vallahı dyno verılerıınde havadakı ne mıktarı yanı makınanın olctugu nem mıktarıda cok onemlı bızım arkadaslar 180 lık gtc yı 3 degısık dynoya soktular chıp yok stok ama chıp var dedık sadece bırı 163 hp dedı dıgerlerı ılk basta 165 ve 168 olctu sonra tekrar olctuklerınde 165 olcen 198 168 olcende 206 hp olctu sonra dedık chıp yok bu deger nasıl cıktı ıtıraf ettıler nem oranları ıle oynayıp kendılerı cıkarmıs sonuc olarak sadece 180 lık astraya 163 dıyen neyse o dedı kı gercek degerde sanırsam aktarma organlarındakı kayıpla odur

Yorum

bu 180 lık astra chıplı 210 hp olan ınsıgnıa yıda kalkısta ve roll de 1-1.5 boy fark attı kı astra gtc tuplu dusunun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
        vallahı dyno verılerıınde havadakı ne mıktarı yanı makınanın olctugu nem mıktarıda cok onemlı bızım arkadaslar 180 lık gtc yı 3 degısık dynoya soktular chıp yok stok ama chıp var dedık sadece bırı 163 hp dedı dıgerlerı ılk basta 165 ve 168 olctu sonra tekrar olctuklerınde 165 olcen 198 168 olcende 206 hp olctu sonra dedık chıp yok bu deger nasıl cıktı ıtıraf ettıler nem oranları ıle oynayıp kendılerı cıkarmıs sonuc olarak sadece 180 lık astraya 163 dıyen neyse o dedı kı gercek degerde sanırsam aktarma organlarındakı kayıpla odur
        mevzuyu tam anliyamadim siz arac stock dediniz 165 bg olctuler sonra niye 200 bg olctuler

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Raftinge geldiğimizde test ederiz
          inşaaalah bakarız artık ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

volkan abı masus chıplı demıstık zaten 180 hp +chıp var felan ayagı yaptık sonra bı olcum daha alalım dedıler makınada nem degerlerımı ne varmıs onunla oynamıs sonradan soyledıgıne gore ondan daha yuksek cıkmıs sonra tanıdık bır arkadas oldugu ıcın kandırdık abı senı chıp felan yoktu dıyınce oda dokulmeye basladı ıstedıklerıne gore arttırabılıyorlarmıs ıste bazı degerler ıle oynayarak yuzdelerı degıstırdıklerınde makına ona gore o toleransı verıp yuksek okuyormus falan fılan

Yorum

Biz ölçümlere takılıp kalmışıuz ancak, konu ölçümler değil... arkadasımız ben 20 beygirlik farkı hissettim, 4. viteste daha da atak oldu araç diyor... antalya ya da muğlada bu sistemi uygulayabileceğim biryervar mı acaba??? kulağahoş geliyor bir de işlem maliyeti nedir acaba??? Garantidedn düşürmemesi de cazipmiş...

Yorum

fark kesinlikle 20 bg den fazla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                  Vedat bey sizde mi taktırdınız???

Yorum

evet bende paşaoğlunda taktırdım. daha doğrusu yazılımı yüklettim. şu anda çok şüküür bir problem yaşamadım. alt devirlerdeki cansızlık bitiyor. 2. viteste bile patinaj çekiyor... ama sürekli motor çalışırken ıslık sesi geliyor turbodan. chipten mi başka bişeyden mi anlayamadım ama.

Yorum

pasaogluna islik sesi konusunda danistiniz mi vedat bey ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                        Yaptırdıktan sonra kaç km kullandınız?
                        Yakıt tüketiminde nasıl bir değişiklik oldu.
                        Performans beklentinizi karşıladı mı?

Yılmaz Abi yaptırmayı düşünüyordu cevaplarınız ona yardımcı olacaktır.
                        INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

şu an 3.000 km yi geçti. paşaoğlu ile irtibata geçmedim. sonradan test ettim sıkıştırdıktan sonra geliyor bu ses. 2-3 x 1000 devirlerde kullandığımda gelmiyor. eğer performanslı kullanırsanız sonrasında rolantide bile çalışsa geliyor.
                          yakıtta normal kullanımda farketmedi. performanslı kullanımda %20'ye yakın normale göre fazla yakıyor. sürekli zorlamadıktan sonra sorun yok. performans olarak beklentimi karşıladı. alt devirler daha da canlandı 4.000 devirden sonra araba çıldırıyor ama passat cc leri halaa geçemiyorum

Yorum

passat cc 160 hp 1.4 den bahsediyorsan tabiki sen cok rahat gecme lazım onu
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ne yazıkki öle olmuyor...

1.6 t leri bile geçiyor.... videoları var hatta. 2.0 dizeller yokuşlarda geçiyor mesela. düzlükte geçiyorum onları.

Yorum

o nasıl olur yaaa ihihi

Yorum

İşleniyor...
                                X