ya kardeşim sizin gözünüzde sorunmu var yazılımlı roccoyu geçebilecekmi senin 1.4t ya 35sn 100-200ün 15 sn iyileştirmemi yapılacak hadi sende iddiaya dahil ol 1.4t yazılımla geçerse 1.6tyi 1000lira sana 1000lira volkan abiye kaybederse alırım
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
ya volkan abi senle yemin ederim tartışılmaz...
neymiş gerçekten 210hp olsamıymısmış,stock rocco 160lık olan 27 sn de çıkıyor 100den 200e yazılımla 4 saniye düşürmüşler,sende hayla yok abt süper yok bilmemne abi bence daha fazla kendini yorma be bu konularda gerçekten seninle tartışılmazmış hayla 1.4t geçer diyosun ya valla üzülüyorum bir tek sana değil muharremede üzlüyorum oda geçebilir diyo şu videoları bi izlesin herkes bana hak verecek
kafan karışmış senin aslanım, çhipli roccoyla aynımı gider insignia ,çhipsizi 200 e kadar bırakmıyor peşini insinianın çhiplisi hemde 50 bg güçlenmiş hâli aynı gidecek insigniayla öylemi , varmısın bir iddiaya daha getireyim 210 bg lik çhipli roccoyla yarıştıralım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Hepsi boş laf, egzozsus , filtresiz , hiçbirşeyi ile oynanmamış sadece yazılımlı 1.4 yapın deneyin , bende bu konuda Kadir'e katılıyorum
ya yok egsozda yapsınlar filtrede taksınlar abi şu videolara bak allah aşkına rocco bile 1 saniye geriden koşarken bizim 1.4t eşşek ölüsü ağırlındaki araba geçecekmiş bırakın devir bantlarını grafik ekranlarını muharrem olay ortada haylka geçer diosan sen anca yazarsın bak sana videoları koydum tsi motordan dahamı iyi senin ecotech motorun ...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
ya volkan abi senle yemin ederim tartışılmaz...
neymiş gerçekten 210hp olsamıymısmış,stock rocco 160lık olan 27 sn de çıkıyor 100den 200e yazılımla 4 saniye düşürmüşler,sende hayla yok abt süper yok bilmemne abi bence daha fazla kendini yorma be bu konularda gerçekten seninle tartışılmazmış hayla 1.4t geçer diyosun ya valla üzülüyorum bir tek sana değil muharremede üzlüyorum oda geçebilir diyo şu videoları bi izlesin herkes bana hak verecek
kafan karışmış senin aslanım, çhipli roccoyla aynımı gider insignia ,çhipsizi 200 e kadar bırakmıyor peşini insinianın çhiplisi hemde 50 bg güçlenmiş hâli aynı gidecek insigniayla öylemi , varmısın bir iddiaya daha getireyim 210 bg lik çhipli roccoyla yarıştıralım
abi geri vites yapma rocco değil konumuz o örnekti sadece tabi şimdi gördün birazda araştırdın nette ben dhaa hiç roll yapanı görmedim insignia ile rocconun 100-200de belli olmaz ama ortada kanıt videolarla saniyelerle konusurum ben yanılmam yani...
iddianın arkasında ol abi sende anladın geçemiceni şimdi roccoya döndürme olayı...
ortada normal cipsizde 100-200ü 27 sn koşuyo rocconun demekki bilip bilmeyenler atmış yine rocco ile 200e kadar kafa kfaya gidiliyo diye ortada işte abi al araştır bak
Merak etme ben geri vites yapmam.. Bide şunu soruyorum 50 bg güçlenmiş roccoyla 4 saniyemi düşürür sence 100 200 arasını
yani 7-8 sn düşürmesi lazım tamam doğrudur bu roccoda 210 değil hadi yanılma payı gerçi ikiside 23 sn çıktı ama 190 hp dielim ne olucak yani 1.4t roccoyadamı yetişecek zaten 1. insignia 22 saniye rocco 23sn 1.4t 35 sniyeden 20 snyeye düşmesi lazım bende bu hayatımda öyle bi düşüş yapabilen ne yazılımcı ne araba gördüm
22 saniye de çıkan 1.6 turboyu geçmek için 20 sn de çıkmasına gerek yok 21.5 sn çıksa yarım saniye fark 1.5 boydur en aşağı
görücez abi bakalım ne olucak yarım saniye 1.5 boymu huh
Kardeşim yanlış anlama ama çok sert konuşuyorsun.
Bana da boş konuşuyorsun dedin.
Sana takılayım diye boş konuşmayalım dimi dedim.
Gittin üzerine alındın.
Şimdi hesap yap.
100-200 arasını yarım saniye kısa sürede almak ne demek?
Sen140 basarken 141, 145 basarken 147, 155 basarken 158 basman 160 basarken 165 basman falan demek.
Oda belki 2 boy bile farkeder.
Ama biraz sakin düşünsen sende bunu farkedebilirsin.
Bilgisiz bir adam değilsin. belli oluyor çok açık.
Ama Rocco konusunda ben Volkan abiye katılıyorum.
1.4T konusunda da denemek lazım demiştim.
Ben açıkçası 1.4T için Intake kit+ Remus egsoz + Revo ile 185 hp 290 nm gibi bir değere rahatlıkla gelir diye düşünüyorum.
Bu 290 nm. Torku sırf Drag için özel olarak 2500 açar 6500 kapatır şeklinde normalden 0.3 bar fazla bastırarak yapsak diye düşündüm.
Kesinlikle 1.6T yi alacağına inanıyorum.
Bu iddiam halen 60-150 gibi bir Rolling için geçerli.
100-200 için denemek lazım diyorum.
Bence birbirimizi kırmadan iddialarımızı teknik olarak denenmiş şeylere dayanarak konuşsak daha iyi olur.
Deneme şansımız olmadığı için birşey diyemiyorum.
Ancak şuna eminim.
Rocco DSG+Revo Insigniaya 5 boy atar.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
22 saniye de çıkan 1.6 turboyu geçmek için 20 sn de çıkmasına gerek yok 21.5 sn çıksa yarım saniye fark 1.5 boydur en aşağı
Gittin üzerine alındın.
Şimdi hesap yap.
Sen140 basarken 141, 145 basarken 147, 155 basarken 158 basman 160 basarken 165 basman falan demek.
Ben açıkçası 1.4T için Intake kit+ Remus egsoz + Revo ile 185 hp 290 nm gibi bir değere rahatlıkla gelir diye düşünüyorum.
Bu 290 nm. Torku sırf Drag için özel olarak 2500 açar 6500 kapatır şeklinde normalden 0.3 bar fazla bastırarak yapsak diye düşündüm.
Bence birbirimizi kırmadan iddialarımızı teknik olarak denenmiş şeylere dayanarak konuşsak daha iyi olur.
Ancak şuna eminim.
çok sert vs konusmuyorum yanlış anlamıs olabilirsin k.bakma
doğru revo atar ama abtlileri gördük arada 1 2 sn fark var buda atamıyacağı anlamına gelir kaldıki konu rocco değil sadece bir örnekti
100-200de ben isterseniz 190hp yapın 1.4tyi 1.6yı geçemez ben iddiamın arkasındayım arabasını yaptırmak istiyen varsa söylesin hemen yaptıralım istanbul da olmak şartı ile yarım saniyeye bakarsak tabiki 2-3 boy yapar ortalama 180den hesap edersek 180000metre\3600 çıkan sonuçda 50 metre yani 10 boy yarım saniyede 4 boy bile olabilir o az die sölemek istemiştim zaten...
Gittin üzerine alındın.
Şimdi hesap yap.
Ancak şuna eminim.
Burak ilk konuşulan 1.4T yazılım ile Stock 1.6T 'yi geçip geçemeyeceği.. Yazılımın üzerine Egzoz , Intake Kit, Filtre vs vs eklersen olayın boyutlarını değiştirmiş olursun.
Ayrıca Revo yazılım uygulanan markalar arasında ; Audi , VW, Skoda duydum ama Opeli senden duyuyorum, uygulanmış bir araç varsa video paylaşırsan sevinirim .
Yorum