yeni beygirlerin hayırlı olsun 2000 cdti 160 hp ile bi kalkış yapmak lazım ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
yeni beygirlerin hayırlı olsun 2000 cdti 160 hp ile bi kalkış yapmak lazım ihihi
Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
ilk izlenimleri sabırsızlıkla beklıyoruz
160 hp dizel ile bende merak ediyorum dogrusu ne olur sonuç , ama artık ondan kesinlikle geri kalmaz kalkışlar çok değişti.
İlk izlenim olarak yaptırdıgıma kesinlikle memnunum.
Aracımın arkasına çift egsoz taktırıp turbo yazısı ilave edecektim ama artık düşünmüyorum yolda bu şekilde sürpriz yapmak daha hoş oluyor.
Geçen gün passat ın bir önceki kasasına ait 1.8 turbo (herhalde 150 beyegirlik makine bunlar ) ile ışıklarda kalkma imkanım oldu . kesinikle kasam daha agır oldugu halde benim aracı geçemedi.
Serkan kardeşim bence artar hele ilk başlarda merak da var nasıl da basıyor diye her yerde gazı köklüyorum.. Oyüzden artacak tabi ...
Ama küçük bi denemede e-5 de yaptım normal sakin sürüş ile kesinlikle gram fazla yakmıyor..
Yani arabanı eski sürdügün gibi sürersen artmaz azalır hatta...
vallahı ılk ızlenımlere gore bastan cok yakıyoruz anlasılan dogal olarak.cok guzel pekı astra 1.4 turbolar ıle motor ve beyın farkı varmı ki darısı bızım basımıza tekrardan hayırlı olsun
vallahı ılk ızlenımlere gore bastan cok yakıyoruz anlasılan dogal olarak.cok guzel pekı astra 1.4 turbolar ıle motor ve beyın farkı varmı ki darısı bızım basımıza tekrardan hayırlı olsun
bence yoktur aynı motordur
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Serkan kardeşim bence artar hele ilk başlarda merak da var nasıl da basıyor diye her yerde gazı köklüyorum.. Oyüzden artacak tabi ...
Ama küçük bi denemede e-5 de yaptım normal sakin sürüş ile kesinlikle gram fazla yakmıyor..
Yani arabanı eski sürdügün gibi sürersen artmaz azalır hatta...
Abi sağol açıklaman için bir gün yolum düşerse senin arabadaki farkı canlı görmek isterim. Aslında benim için aracın performansı şuan yeterli ancak imkan ve ihtimal sözkonusu ise neden daha güçlendirmeyeyim Birde fiyat olarak nekadara maaloldu acaba?
2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline. 2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)
Bi arkadasimda punto 1.4 turbo var yazlim yapmaya goturmus ( bu arada bursada yazilim yapildigini ilk defa duydum ankaradan biri gelip atiyomus) o gittiginde bi tane insignia 1.4turbo gelmis onada yazilim atmislar yani artik bursadada 1 tane var eger sahibiyle tanisabilirsem gerekli testleri yaparim
Yorum