Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

volkan abi müsait bir zamanda seni arıcam konuşuruz detayları!!!!

Yorum

Bir şeyi merak ediyorum.Muhtemelen Volkan bey açıklık getirir Sadece yazılımla 180 Hp yapılmış bir 1.4 ile buji hava filtresi egzost yapılarak 180 hp yapılmış 1.4 arasında yazılımlarında 2 cisi yazılım olarak daha az sıkıştırılmış bir yazılım oluyor değilmi.Yada tersten düşünecek olursak stock hali 200hp olan araç yazılımla 180 hp ye düşürülse (olurmu bilmiyorum sadece düşünce) 180hp stock araçla kapışmasında sonuç ne olur.
      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
        Bir şeyi merak ediyorum.Muhtemelen Volkan bey açıklık getirir Sadece yazılımla 180 Hp yapılmış bir 1.4 ile buji hava filtresi egzost yapılarak 180 hp yapılmış 1.4 arasında yazılımlarında 2 cisi yazılım olarak daha az sıkıştırılmış bir yazılım oluyor değilmi.Yada tersten düşünecek olursak stock hali 200hp olan araç yazılımla 180 hp ye düşürülse (olurmu bilmiyorum sadece düşünce) 180hp stock araçla kapışmasında sonuç ne olur.
        evet dediğiniz gibi 180 bg i motoru çok sıkıştırarak elde etmek yerine emişi rahatlatıp daha fazla hava alarak, çıkışıda rahatlatarak egzoz yaparak , ateşlemeyide daha kusursuz yaparak bujıylen , alınacak güç motoru zorlamıyacaktır

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

• RSA MOTORSPORTS 1.4T 175hp/250nm

Arkadaslar RSA 1.4T icin yazilim yapmis 175/250 olarak gozukuyor degerler

Bu degerleri bizim 1.4 ler ne kadar saglikli ve uzun vade olarak kaldirabilir acaba?
          Bana bir hayli yuksek gibi geldi de,yorumlarinizi almak istedim.
          http://www.rsamotorsports.com/tr/auto/astra-j/
          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Konuyu baltalamak istemem ama tahmin ediyorum bahsedeceğim konu 1.4 T GM motoruyla yakından ilgili..Ben de dış haber kaynağında avustralya daki Chevy Cruze 1.4 T motora walkinshaw performance firmasının çabasıyla 1.4 T 140 hp 200 nm olan stock halini almışlar 245 hp, 310 nm torka çıkarmışlar ki bu litre başına 175 hp demek...Demek ki 1.0 ecoboost yapsa GM, 175 hp ve 310 nm tork sağlanabilir
            İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Flexride + Infınıty + 19'' + Şerit Takip + DVD800 + Buzdolabı + Sunroof +LPG

Yorum

Arkadaşlar merhaba. Konuyu biraz hortlatmış oldum ama chip uygulaması yaptırmış ve uzun süredir kullanan arkadaşlarda herhangi bir problem ya da şikayet var mı? Ben de şu ara yaptırmayı düşünüyorum ancak soft bi yazılım ile 160-165e kadar yükseltmek niyetim. Olursa bursa paşaoğluna gideceğim. Bir de garanti olayını bozar mı acep?
              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum...

Yorum

Motor ile ilgili sorunlarda garantiyş bozar, ben 1.6t aracıma chip yaptırmıştım 225 hp civarı bi güç almıştık soft bi yazılımla, 90 bin kmye kadarda sorunsuz kullandım...

Yorum

ben yaptırdım 165 hp 255 tork oldu araç....performansı çok çok değişti ...araçta herhangi sıkıntı yok
                    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Zamanınızı ayırıp cevap veridğiniz için çok teşekkür ederim. Özellikle adaşıma sorayım (aracı 1.4 olduğu için) nerede yaptırdınız ve yakıtta ne gibi değişim gözlemlediniz?

Yorum

Arkadaşlar ..

1.6 T insignia ST icin "euro chipwerkes" diye bir chip tavsiyesi ile 220 hp gibi bir güç rahat alabilecegim söylendi.. Fiyati 229 euro dendi..
                        Bilen arkadaş var mi? eksileri yada artilari hakkinda deneyimli arkadaşlrdan bilgi talep ediyorum..

şimdiden teşekkürler
                        2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

220 hb biraz riskli 210 hb yapilabiliyormuymus

Istanbulda yazilimcilar zaten bu chip isini yapiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende yarin(cumartesi) Volkan Abi'nin araciligi ile aracimi pasaoglunda chipletecegim. Bakalim umarim dediginiz gibi iyi bir performans alirim aracta.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TKarahan
                              Bende yarin(cumartesi) Volkan Abi'nin araciligi ile aracimi pasaoglunda chipletecegim. Bakalim umarim dediginiz gibi iyi bir performans alirim aracta.
                              welcome kendinizi tanışma bölümünden tanıtırmısınız.
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Paşaoğlunun dyno'sundaki hp ölçümü yanlış , niye çünkü normalde kW'ı hp'ye çevirirken 1.36 katsayısı kullanılır. Paşaoğlundaki dyno 1.4 kullanıyor ve dolayısı ile fazla gösteriyor. Aslında ilk postta yazan 152hp değeri gerçeği yansıtmıyor.

Aynı testi barbarosda veya aynı sitedeki bosch'da yaptırırsanız sonucun değiştiğini görürsünüz.

Yorum

İşleniyor...
                                X