Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İnsignia 1.4 Turbo Chiplendi

Yok mu bi 1.4cu babayigit
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Egzoz bende mevcut ama yazilim yok
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

birileri babayiğit aramış galiba en hızlı 1.4 ü benim araç olabilir volkan abi senmi yardımcı olucaksın?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          sadece chip yapılan 1.4t, stock haldeki 1.6t yi geçemez diye düşünüyorum, ama bununla birlikte neredeyse kafa kafaya gidebilir, 100 km üzeri hızalarda 1.6t ufak ufak arayı açar benim şahsi düşüncem, ancak chipli, egzoslu, hava filtreli ve bujıileri performans bujisi olan 1.4 t stock 1.6tyi geçebilir....
          4adet iridyıum bujı200 tl hava filtresi 150 tl k&n marka,, yazılım 400 tl ( bu iddiaya özel fiyattır) performans egzoz elektrikli sesi açıp kapatılabilen 600 tl (bu iddiaya özel fiyat ) toplam 1350 tl ye Türkiye'nin en hızlı 1.4 turbosu çıkacak ortaya yazılımı yapacak Bekir arkadaşımda çok inad etti bütün tecrubesiyle en iyi değerleri çıkarma niyetinde varsa aracını güçlendirmek isteyen bir arkadaşımız benimle irtibata geçsin
          hazırım ben

Yorum

bu iyi bir fikir değil yusuf abi arabanın sürekli sanayide olmasını istemiyosan bu yüklemeleri yapma
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
              Egzoz bende mevcut ama yazilim yok
              bende yazılım var ama egzoz yok

Yorum

emreyle arabalarınızın beynini değiştirin vedat abi
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                  birileri babayiğit aramış galiba en hızlı 1.4 ü benim araç olabilir volkan abi senmi yardımcı olucaksın?
                  tabi kardeşim benimle bağlantıya geçebilirsin telim 05325034044

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                    bu iyi bir fikir değil yusuf abi arabanın sürekli sanayide olmasını istemiyosan bu yüklemeleri yapma
                    ne oldu Kadir adamı vazgeçirmeye çalışıyorsun şimdiden anladın galiba yenileceğini haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

buji muji anlamam egsoz artı yazılım başka işler yaptırırsan tüm işlemlerin parasını vermek zorunda kalırsın aslında sadece yazılımdı ama hadi egsozda benden kıyak olsun yanımda buji anahtarınıda getiricem ona göre kandırıkçılık yok

F10 Msport

Yorum

daha önceki mesajları oku sen sadece yazılım dedin sonra egsoz filtre buji die gidio r yapan ben değilim

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          buji muji anlamam egsoz artı yazılım başka işler yaptırırsan tüm işlemlerin parasını vermek zorunda kalırsın aslında sadece yazılımdı ama hadi egsozda benden kıyak olsun yanımda buji anahtarınıda getiricem ona göre kandırıkçılık yok
                          o işi geç kadirim, ben 1.4 , 1.6 yı geçer dedim nasıl geçiçeğimden sanane, ben o aracı 180 bg yapıcam stock 180 bg sonradan yapılmış 180 bg e karşı onu görecez

Yorum

ya bırak abi sen geç o işi asıl nasıl geçicegimden sananeymiş bi önceki mesajlara bak bakalım sadece iyi bir yazılımla geçerim dedin bence burda bi kıvırma var şimdi anladın geçemiceni filtre egsoz buji die gidio yakında 16 jant takıp gelicem dersin bu böyle gidiyo gibi

F10 Msport

Yorum

Koçum ben kıvırmam ,adamı kıvırtırım yakında senide kıvırtıcam.. Sen değilmiydin ne yapsan geçemez 1.4 demiyormuydun ben aracı 180 bg yapıcam önemli olan bu değilmi gücün hepsini yazılımla alıcaz diye bir mecburiyet koymadık egzoz filtre buji koymak yasak diyede konuşmadık ben 1.4 1.6 turboyu iyi bir yazılımla geçer dedim , iyi bir yazılım yapılacaksa bunlar şart zaten sen Hatice'ye değil neticeye bakıcaksın , sen demiyormuydun geçemez diye , bende geçer diye iddiaya girdim ,neler yapacağım konusunda bir kısıtlama koymadık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                Koçum ben kıvırmam ,adamı kıvırtırım yakında senide kıvırtıcam.. Sen değilmiydin ne yapsan geçemez 1.4 demiyormuydun ben aracı 180 bg yapıcam önemli olan bu değilmi gücün hepsini yazılımla alıcaz diye bir mecburiyet koymadık egzoz filtre buji koymak yasak diyede konuşmadık ben 1.4 1.6 turboyu iyi bir yazılımla geçer dedim , iyi bir yazılım yapılacaksa bunlar şart zaten sen Hatice'ye değil neticeye bakıcaksın , sen demiyormuydun geçemez diye , bende geçer diye iddiaya girdim ,neler yapacağım konusunda bir kısıtlama koymadık
                                Bu konuda Volkan haklı, iki arabada 180 beygir olduktan sonra fark etmez. Sonuçta iddia 180 bg olan 1,4, 1,6'yı geçer mi?geçemez mi? nasıl yapılmış olduğu önemli değil.
                                INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

İşleniyor...
                                X