Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Katalizör iptali

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Katalizör iptali

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Orjinal yazı sahibi: berkay55
    Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....
    aynen öyle abi..dediğin gibi o ses banada çok hoş geliyor..performan olarakta sanki araba daha rahat nefes alıyor gibi geldi bana.her açıdan çok memnunum şu an.Ancak egzos muayenesinden katsız geçirmiyorlarmış.Anlaşılan seneye temmuzda iki iş çıkcak bana.Birde bu katalizörler çok değerliymiş 2.elden satsak mı bunları napsak
    elindeki katalizörleri satmaya kalkma geriye takmak zorunda kalıcaksın kardeşim katları iptal ettikten hemen sonra yanmaz arıza ışığı kullanım tarzına göre 80 150 km arasında kesinlikle yanıcak o arıza ışığı haberin olsun
    işte bu kötü haber volkan abi..bir sorum daha olacak.katları geri taktırsam ancak bu egzoslar kalsa olur mu ? Eski tekli egzos kesilip bunlar kata kaynak yapılacak.Böyle birşey mümkün mü ?
    Bu mümkün diyelim ..peki ben şu anki sesi o zamanda alabilecek miyim ?
    Benim istediğim performansta artış olsun ve bu sesi korusun.Bunları nasıl sağlayabilirim.Bu konuda gerçekten çok yardıma ihtiyacım var.

Yorum

benim de lpg'den dolayı arıza ışığı yanıyor, bana da söylenen katalizorü iptal ettirirsen arıza lambası sönecek dediler çünkü lpg katalizörden dolayı arıza veriyormuş gibi gözüküyor. bir de aracım eskiden yokuş tırmanırken lpg'de dahi olsa 6 viteste hiç hız düşüşü yaşamazdı, şimdi yokuşta bırak hızlanmayı hız düşüyor, bunun sebebini de eksozcu arkadaş katalizöre bağladı, hatta bu sorunumu ben söylemeden o bana söyledi, bu yüzden adama güvendim. şimdi bende katalizörü iptal ettirsem bu durumda düzelme yaşanır mı? bir de araç yakın zamanda muayeneye girecek, muayeneden geçer mi? özellikle Volkan abicim sana soruyorum ve ayrıca bana o2 sensörünü kandırabileceğini iddia etti, aslı astarı var mı?

Yorum

volkan abi kurtar bizi bu sıkıntıdan

Yorum

bu arada kardeşim araba on numara, kendi sıkıntımdan senin arabaya bakamadım kazasız belasız güle güle kullan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            bu arada kardeşim araba on numara, kendi sıkıntımdan senin arabaya bakamadım kazasız belasız güle güle kullan
            çok teşekkür ederim ömer abi..senin canavarda hiç fena durmuyor..sende kazasız belasız kullan güzel günlerde..

Yorum

benim de lpg'den dolayı arıza ışığı yanıyor, bana da söylenen katalizorü iptal ettirirsen arıza lambası sönecek dediler çünkü lpg katalizörden dolayı arıza veriyormuş gibi gözüküyor. bir de aracım eskiden yokuş tırmanırken lpg'de dahi olsa 6 viteste hiç hız düşüşü yaşamazdı, şimdi yokuşta bırak hızlanmayı hız düşüyor, bunun sebebini de eksozcu arkadaş katalizöre bağladı, hatta bu sorunumu ben söylemeden o bana söyledi, bu yüzden adama güvendim. şimdi bende katalizörü iptal ettirsem bu durumda düzelme yaşanır mı? bir de araç yakın zamanda muayeneye girecek, muayeneden geçer mi? özellikle Volkan abicim sana soruyorum ve ayrıca bana o2 sensörünü kandırabileceğini iddia etti, aslı astarı var mı?
              ömer abi internette yaptığım kapsamlı araştırma sonucu her yerde şu can sıkıcı bilgi karşıma çıktı .. bizim arabaların muayeneyi katsız geçmesi imkansız gibi birşeymiş..şimdi napcaz bilmiyorum..eski egzosları birdaha takmam.Bunlar çok güzel durdu araçta ve orjinal bir görüntü verdi.Katı bu egzoslara bağlatsam bu hayran kaldığım v12 motor sesine benzeyen sestende mahrum kalmak istemiyorum..

Yorum

kardeşim muayeneye girmeden önce eksozu değiştirmemiz gerekir o zaman, ben şimdi büyük ihtimal 10 güne kadar muayeneye gircem, aracım 2009 çünkü zamanı geldi, ondan sonra iptal ederim artık, iki sene sorunsuz kullanırız, benim aklıma takılan arıza lambası, çok can sıkıcı bir durum. sen aracının modelini yazmamışsın kardeşim, 2009 ise çok yakın zamanda gelecek ya da geçmiş olabilir muayenesi, eğer 2010 ise bi sorun yok daha bi sene var ama takmamız gerekiyor büyük ihtimalle, eksozcu da bana geçip geçmeme konusunda kesin garanti veremem dedi... bu da belli ki geçmez

Yorum

Samsun da modifiyenin bir numaralı adamı olan Osman abinin yanından geldim şimdi.Dün egzosları onunla taktırmıştık herşeyiyle o ilgilenmişti saolsun.Sökülen tank gibi şey katalizör değilmiş kesinlikle muayenede sorun olmaz dedi garanti veriyorum dedi bana.Sökülen büyük parça son susturucuymuş.Yani gazların arıtması işlemiyle ilgilenen bir şey değilmiş.Arıza lambasınında kesinlikle yanmayacağını belirtti.Bu arada yeni egzoslarda İstanbul dan gelme Bmw M serisinin egzoslarıymış

Yorum

anladım kardeşim, ama bu sefer de sesten geçmeme ihtimali var arabanın, tabii ki susturucu arıza lambası yakmaz. bi de bilgisayarda kandırma yapıp arıza lambası yakması engelleniyor

Yorum

anladım kardeşim, ama bu sefer de sesten geçmeme ihtimali var arabanın, tabii ki susturucu arıza lambası yakmaz. bi de bilgisayarda kandırma yapıp arıza lambası yakması engelleniyor
                      sesten dolayı muayeneden kalırsa yakarım o muayene istasyonunu ömer abi.çünkü aşırı bir ses yok tok çok hoş gayette makul bir sesi var.kaç tane araç gördüm apaçi işi böğüre böğüre gezen.bizimkisi takılırsa muayeneye çıldırırım herhalde.zaten daha çok var.seneye temmuzda muayene.bi kaç ay içinde chipleniyorum bende burda bmw kendi lisanslı ve garantili yazılımıyla yapıyormuş.onlara yaptırcam 1000 lira fiyatı var.Bu arada 20'' jantlarımı satıyorum.almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir.jant kenarlarında ufak tefek soyulmalar ve çizikler var.malum türkiye şartlarında bu nomal bi durum ufak bir bakımla sıfır gibi olur jantlar.niye değiştirmek istediğimide sorarsanız hiç kullanışlı değil.Konforu bir kenara bırakın çok maliyetli.Lastiğinin tanesi 980 lira geçence biri balon yaptı 1 hafta lastik bekledik.Siz düşünün gerisini.Bu yollarda kısacası Türkiye de 20'' jant kullanmak intihar gibi birşey.

Yorum

Bu arada jantlarımı satışa çıkardım.Satılık bölümüne de bunu yazdım ancak birde sizlere duyurmak istedim.Fiyat olarak 1.500 Tl dir.Pazarlık payı yoktur.Jant kenarlarında soyulmalar ve çizikler mevcuttu.Ufak bir bakımla sıfır haline dönecektir.Satış nedenim ise ülkemizin lanet olası yollarıdır.

Yorum

yerine ne düşünüyorsun? Görüntü olarak bu janttan sonra ancak OPC yakışır ya başkası kurtarmaz
                          InsigniaTEAM

Yorum

Valla bizim yollar iyi alıcam heralde senin jantları berkay
                            2016 w205 AMG

Yorum

jant satışı şu an için iptal edilmiştir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                                yerine ne düşünüyorsun? Görüntü olarak bu janttan sonra ancak OPC yakışır ya başkası kurtarmaz
                                doğru ancak 18'' alcaz alırsak.arabanın satılma gibi bir durumuda var o nedenle jantın durması gerektiğini söyledi babam.satmayadabilir.bi kaç ayda netleşcek herşey.ama satmaması için elimden geleni yapcam.satmazsak dediğim gibi 18''lik bir jant bulcam ama bunu aratmicak.müthiş gözükcek.

Yorum

İşleniyor...
                                X