Aramızda katalizörü iptal edenler var mı ? modifiye başlığı altındaki konulara göz attım ama bu konu ile ilgili birşeyler bulamadım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Katalizör iptali
Collapse
X
-
Ynt: Katalizör iptali
Orjinal yazı sahibi: berkay55Aramızda katalizörü iptal edenler var mı ? modifiye başlığı altındaki konulara göz attım ama bu konu ile ilgili birşeyler bulamadım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: berkay55Aramızda katalizörü iptal edenler var mı ? modifiye başlığı altındaki konulara göz attım ama bu konu ile ilgili birşeyler bulamadım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriben sizin arabayı gördüm sanki ya ihihi 1 sene oldu sanırım, arabayı ne zaman aldınız? sahil kenarındaki bulvarda görmüştüm, 20" ve OPC Line gözümden kaçmamıştı
Yorum
-
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi bir uygulama yaptım aracıma.Dediğim gibi arıza ışığı yanmadı.Söktürdüğüm kat.larda şu an bagajda gazeteye sarılı bir şekilde duruyor Açıkcası içim biraz rahat değil çevreyi kirlettiğim için ama bunu düşünmemeye çalışıyorum.Kat.ları söktükten sonra yerine susturucu takmayı tercih etmedim.Birtane susturucu sabitlemeden denedik seste değişen pek birşey olmadı bende maliyet açısından taktırmamayı tercih ettim.Şu an araçta müthiş bir motor sesi çıkıyor.Ne çok abartı nede çok az.Tam istediğim gibi bir ses.Sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum..Forumda bu işin üstadları olan abilerimiz var..Onların fikirleri benim için çok önemli
Yorum
-
Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: berkay55Orjinal yazı sahibi: trabzon61Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum