Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Katalizör iptali

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Katalizör iptali

Aramızda katalizörü iptal edenler var mı ? modifiye başlığı altındaki konulara göz attım ama bu konu ile ilgili birşeyler bulamadım

Ynt: Katalizör iptali

Orjinal yazı sahibi: berkay55
    Aramızda katalizörü iptal edenler var mı ? modifiye başlığı altındaki konulara göz attım ama bu konu ile ilgili birşeyler bulamadım
    bir çok kişi iptal etti katları ama daha öncesinde yazılım yapmanız gerekir yoksa arıza ışığı yanar

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
      bir çok kişi iptal etti katları ama daha öncesinde yazılım yapmanız gerekir yoksa arıza ışığı yanar
      Ben dün iptal ettirdim.Daha sonra 2 çıkışlı performans egzos taktırdım toplam 4 lü olmuş oldu.Ancak arıza ışığı yanmadı.Hiçbir sorun çıkmadı.

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

ben sizin arabayı gördüm sanki ya ihihi 1 sene oldu sanırım, arabayı ne zaman aldınız? sahil kenarındaki bulvarda görmüştüm, 20" ve OPC Line gözümden kaçmamıştı
              InsigniaTEAM

Yorum

jantların modeli nedir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  ben sizin arabayı gördüm sanki ya ihihi 1 sene oldu sanırım, arabayı ne zaman aldınız? sahil kenarındaki bulvarda görmüştüm, 20" ve OPC Line gözümden kaçmamıştı
                  Doğrudur aracı 2010 temmuz ayında aldık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    jantların modeli nedir?
                    Jantların modeli lansmandaki model.Orjinal 20 inç jantlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      jantların modeli nedir?
                      Jantların modeli lansmandaki model.Orjinal 20 inç jantlar.

Yorum

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi bir uygulama yaptım aracıma.Dediğim gibi arıza ışığı yanmadı.Söktürdüğüm kat.larda şu an bagajda gazeteye sarılı bir şekilde duruyor Açıkcası içim biraz rahat değil çevreyi kirlettiğim için ama bunu düşünmemeye çalışıyorum.Kat.ları söktükten sonra yerine susturucu takmayı tercih etmedim.Birtane susturucu sabitlemeden denedik seste değişen pek birşey olmadı bende maliyet açısından taktırmamayı tercih ettim.Şu an araçta müthiş bir motor sesi çıkıyor.Ne çok abartı nede çok az.Tam istediğim gibi bir ses.Sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum..Forumda bu işin üstadları olan abilerimiz var..Onların fikirleri benim için çok önemli

Yorum

Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Berkay kardesim ben de downpipe ve orta cat iptalini yaptim. Buyuk susturucuyu kuculttum ve de remus egsoz taktim....su an hicbir sorun yok.yanliz arac ilk calistiginda 3000 ve uzeri gibi bir ses veriyor. Bu da bana hos geliyor...performans da cabasi....
                            aynen öyle abi..dediğin gibi o ses banada çok hoş geliyor..performan olarakta sanki araba daha rahat nefes alıyor gibi geldi bana.her açıdan çok memnunum şu an.Ancak egzos muayenesinden katsız geçirmiyorlarmış.Anlaşılan seneye temmuzda iki iş çıkcak bana.Birde bu katalizörler çok değerliymiş 2.elden satsak mı bunları napsak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              aynen öyle abi..dediğin gibi o ses banada çok hoş geliyor..performan olarakta sanki araba daha rahat nefes alıyor gibi geldi bana.her açıdan çok memnunum şu an.Ancak egzos muayenesinden katsız geçirmiyorlarmış.Anlaşılan seneye temmuzda iki iş çıkcak bana.Birde bu katalizörler çok değerliymiş 2.elden satsak mı bunları napsak
                              elindeki katalizörleri satmaya kalkma geriye takmak zorunda kalıcaksın kardeşim katları iptal ettikten hemen sonra yanmaz arıza ışığı kullanım tarzına göre 80 150 km arasında kesinlikle yanıcak o arıza ışığı haberin olsun

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                              X