Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KTN nin Yeni Kolları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KTN nin Yeni Kolları

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
    Orjinal yazı sahibi: taner
    Erhan silindirlerin yüzeyinde çizilme var mı motor tornaya girecek mi ?Yoksa orijinal 1,6 lt devam mı?
    çizilme yok ama çelik gömlek gecırecegımız ıcın hacımle oyanayacaz zaten
    oğlum sana ne diyorlarsa inanma herşeye yada sen uydurma gömleği değişmekle hacim büyütmenin ne alakası var hacimi büyütürsen pistonları ona göre ayarlaman lazım senin orjınal piston çapın 79 mm modifiyeli olanlarda 79mm ee şaşkın horoz seni

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

sen gormedıgın ıcın konusuyorsun volkanım ezbere bız gorduklerımızden bahsedıyoruz fatıh abı bıle bılıyor saskolozum benım haha yıne guldurdun benı

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

lan sıgır volkan adam hafta sonu organıze edelım demıs benım olanınkı yerınde duruyor ıstersen bakabılırsın haha
        ulan erhan seni yakaladığım yerde kaburgalarını kırıcam sığır haa sana göstericem sığırın ......

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          lan sıgır volkan adam hafta sonu organıze edelım demıs benım olanınkı yerınde duruyor ıstersen bakabılırsın haha
          ulan erhan seni yakaladığım yerde kaburgalarını kırıcam sığır haa sana göstericem sığırın ......
          volkanım kızıncı yanaklarında gamzeler acıyor haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Erhan'cım hayırlı olsun. Allah bir daha cumartesi yaşadıklarımızı yaşatmasın..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              Erhan'cım hayırlı olsun. Allah bir daha cumartesi yaşadıklarımızı yaşatmasın..
              saol kanka tesekkur ederım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Muhabbete bak sigir , cakmaci, ezik buzuk ....Volkan vallahi yine olayi kavga moduna soktun ya bravo sana....ben 1.6 t icin dedim cunku Erhan onu iddaa ediyor....senin gibi ben herkesi gecerim deyip paso gecilmiyor muhaha muhaha muhaha muhaha bu arda benim oyle niyetim ve harcayacak gozden cikardigim o adar param osa sen kara sahinin plakaarini okuyamadan yanindan ucar gecerim ....ancak ben de oyle bir niyet yok.....ben kayatimdan cok memnunum.arabamdan da cok memnunum....eksigi de nerdeyse kalmadi belki bir yazilim duzeltmesi yaptiracagim ve bitecek sonra da keyfini cikaracagim........benim icin dostlarim begensin etraftan olumlu tepki gelsin mutluluk versin yeter.....Ha bu arada zamana karsida da sport oldugunu goreceksin....o zaman bakalim ne diyeceksin muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Muhabbete bak sigir , cakmaci, ezik buzuk ....Volkan vallahi yine olayi kavga moduna soktun ya bravo sana....ben 1.6 t icin dedim cunku Erhan onu iddaa ediyor....senin gibi ben herkesi gecerim deyip paso gecilmiyor muhaha muhaha muhaha muhaha bu arda benim oyle niyetim ve harcayacak gozden cikardigim o adar param osa sen kara sahinin plakaarini okuyamadan yanindan ucar gecerim ....ancak ben de oyle bir niyet yok.....ben kayatimdan cok memnunum.arabamdan da cok memnunum....eksigi de nerdeyse kalmadi belki bir yazilim duzeltmesi yaptiracagim ve bitecek sonra da keyfini cikaracagim........benim icin dostlarim begensin etraftan olumlu tepki gelsin mutluluk versin yeter.....Ha bu arada zamana karsida da sport oldugunu goreceksin....o zaman bakalim ne diyeceksin muhaha muhaha muhaha
                  ulan utku hayatın yalan. hep kime geçilmişimde hep geçiliyorsun diye yazıyorsun yahu sen ne zaman laf cambazlığını bırakacaksın eskişehir buluşmasına yengeyide getirebiliyorsan getir bakalım o kadar haşin erkeksen dedim sen ne dedin eskişehir buluşmasında görürsün hanım efendiyi buda sana kapak olur diye yazmıştın eee ne oldu yanıma geldiiğinde eskişehirde sordum sana ne yaptın yengeyi getirebildinmi diye yok getiremedim dedin ne oldu okadar attın tuttunda yine foss sadece klavyede tuşlara basarak yazıyorsun çiziyorsun gerçek hayatta dediklerinin hiç biri yok bide isterse kara şahinin plakasını okuyamammış gel bi dene istersen şansını ben sana kıyak yapar az da olsa gösteririm plakamı merak etme sen muhaha muhaha

Yorum

Ben ne yaziyorum sen ne cevap veriyorsun...Ben ne dedim su an ki halinle demedim, senin gibi abartmaya kalkarsam plaklari goremezsin dedim ama sen yine hanyayi konya anla. muhaha muhaha muhaha ha bu arada evet hanim gelmedi Eskisehire ama bunu neresi sorun bunu anlamadim. Ben hanimsiz da here yere gelebiliyorken sen adim bile atamiyorsun muhaha muhaha muhaha eeee ne oldu kim daha kazak oldu muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Bu arada o kadar kostun kostun ne oldu yine yakalayamadin....Biz ne yaptik yairdik ustunde tepindik....Bakiniz fotolar muhaha muhaha muhaha muhaha sana yanliz sarilinca tabii ki siklet farkiyla yatirisin yere.... ha bu arada Volkan benim arai kullandi dostlar ve tepki su bu arabanin flexisi de cosmodan farkliymis.......Bu arabada direksiyon daha sertlesiyormus baya bir farklilik varmis...Haydi Volkanim itiraflar serilsin ortaya muhaha muhaha

Yorum

Bu arada o kadar kostun kostun ne oldu yine yakalayamadin....Biz ne yaptik yairdik ustunde tepindik....Bakiniz fotolar muhaha muhaha muhaha muhaha sana yanliz sarilinca tabii ki siklet farkiyla yatirisin yere.... ha bu arada Volkan benim arai kullandi dostlar ve tepki su bu arabanin flexisi de cosmodan farkliymis.......Bu arabada direksiyon daha sertlesiyormus baya bir farklilik varmis...Haydi Volkanim itiraflar serilsin ortaya muhaha muhaha
                        Kilibiklar kıralı utku sana Eskişehir buluşmasından önce dedimki hiç bir buluşmaya yengeyi getiremiyorsun kazak erkeksen getirebil dedim tamam Eskişehir'e getirecem dedin vede sonuc neoldu getiremedim hanımı dedin bende dalga geçtim seninle Eskişehir'de motor içinse Hanim izin vermeden yaptırmam demedinmi zamanında hocamdi benim Hanim Sözünü dinlerim demedinmi simdide kazakmi oldun birden muhaha vede beni ne sen nede aga baban yikabilir 8kisi birden anca yatirabildiniz teke tek hanginizin gücü yeter sen söyle hiho

Yorum

muhaha muhaha muhaha muhaha
                          Sen beni surekli gulduruyorsun ya Volkanim Allah da seni surekli guldursun emi?..

Yorum

muhaha muhaha muhaha muhaha
                            Sen beni surekli gulduruyorsun ya Volkanim Allah da seni surekli guldursun emi?..
                            bu lafına katılıyorum abı haha aynen benıde gulduruyor ılahı vaolkan

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Yiğidi Öldürün ama HAKKINI VERİN, obaa Volkan kardeşimin dediği gibi 8 kişi başedemediniz. ihihi haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                                Yiğidi Öldürün ama HAKKINI VERİN, obaa Volkan kardeşimin dediği gibi 8 kişi başedemediniz. ihihi haha
                                abı adaam kurban bayramında kacan camıs gıbı haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

İşleniyor...
                                X