Arkadaslar izmirde insignia edition 2.0 cdti otomatik vites icin uzun zamandir modifiye uygulamalari (iki tarafli egzoz - turbolardaki gibi -, mercekli xenon far, yan aynpa led ve otomatik kapanma sistemleri, racing chip tarzi...) yapan bir mekan ariyorum, bornova 3. Sanayinin oradaki kovuklar opel bayisine gittigimde elemanlarin ilgisizligi ve bu tur uygulamalardan yoksun oluslari, bu tur uygulmalarin yetkili servisler tarafindan yapilam yapilmasinin yasak oldugunu soylemelerinden biktim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
izmirde guvenilir modifiye mekanlari bilen varsa yardimci olabilir mi?
Collapse
X
-
Ynt: izmirde guvenilir modifiye mekanlari bilen varsa yardimci olabilir mi?
Gaziemir mercanlar konusunda deneyimi olan var mi? Ben balcovada oldugum icin her istedigimde surtasa gitmem pek kolay olmayacak :SOpel Insignia Edition Elegance 2.0 CDTI 18" + Sunroof Spor Paket, Olimpik Beyaz, Otomatik Vites, Çift Egzoz Uygulaması, Cyclone Multimedia Sistemi
Yorum
-
surtaş gültekin abiyi öneririm ve Kastyle autoart var 3.sanayide bornovoda chip felan yapıyolarDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
ben geçen hafta 1.4T aracıma yazılım attırdım şu an 245 tork 170 bg gibi bir sonuç aldım bu arkadaş istanbul üzerinden çalışan bir arkadaş çok memnunum aracımdan isteyen olursa yardımcı olabilirimGTC 1.4t 20" at6 2012 www.monoartdesign.com
Yorum
-
Bornova 3. sanayi sitesi Kastyle Mustafa aksoy öneririm Ne isterseniz sınır yok kesinlikle kaliteli temiz işçilik ((:35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:
Yorum
Yorum