Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi

Arkas servise danıştım.sprint booster ve/veya chip uygulaması kesinlikle kelebek boğazını bozar ( orta ve uzun vadede ) değişime gidilir ve tahmini olarak 2500 TL masraf doğrur dendi.Bilgilerinize.
    1.4 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufuk_a
      Bekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
      Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
      Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
      Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.canavar olur chip yapılırken aynı yerde dovnpipe yaptırın onumuz yaz araç hem rahatlar hemde beygir kazanır civatali söküp takilabilir yapıyorlar istendiğinde hemen orjinale dönebiliyor 400tlye yapılıyor kesinlikle tavsiye ederim

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tolgabato
        Arkas servise danıştım.sprint booster ve/veya chip uygulaması kesinlikle kelebek boğazını bozar ( orta ve uzun vadede ) değişime gidilir ve tahmini olarak 2500 TL masraf doğrur dendi.Bilgilerinize.
        arkadasim benden sana tavsiye bidaha o servise adımını atma chiple ve sprinter bosterla kelebek Boğazı'nın hiç bir alakası yok bu aracımda 30000km yaptım eski aracimdada 150 000 yaptım chiple hiç birindede bozulmadı kelebek boğazı çünkü alakası yok ustanın soyledileriyle

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
          İnşallah haftaya uğrayamayı düşünüyorum bende uzun süredir 1.4 turbolarda chipi bekliyordum kimi endişelerim oldugu halde deneyip görecegiz inşallah iyi olur.

Volkan kardeşimiz sağolsun ismimizi Bekir beye vermişti o yüzden herhalde birazda uygun yaptırabilecegiz..rica ederim alibaba yapıldıktan sonra keyifle binersin inşallah gitmeden önce haber verirsen bana ben ararım Bekir'i indirim yaptırmak icin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufuk_a
            Bekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
            Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
            Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
            Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.

Sonrasında bir gelişme var mı acaba??

Yorum

İşleniyor...
            X