Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi

evet arkadaşlar artık insignıa 1.4 t astra 1.4t astra 1.6 turbolara yazılım geldi daha önceleri 1.4 turbolara yazılım atılamıyordu bu araçlar için geliştirilen bir modulle 1 .4 turbolara yazılım yapılıyor artık isteğe göre 25 bg veya 30 bg güç alınabiliyor sağlıklı olarak ve 40 ve 55 nm de tork alınabiliyor paşaoğlu tunnıng bekir yapıyor bilginize

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Ynt: ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi

Volkan sen kendi arabanı yaptır seninkide 1.4 değilmiydi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Herkesin beni düşündüğünü hisseder gibiyim Adımız günah keçisi oldu ihihi
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

bence 1.4 ler 165 bg olmazz (( bir de yakıt ne kadar farkedecekki eğey olur bence ((

Yorum

bir kere 1.4t astra tecrübem oldu ilk satışa çıktığında ve o zamanki düşüncem motorun torkunun %20-25 oranında daha fazla olması halinde sürüş zevki konusunda astralara çok büyük keyif katacağı,hatta böyle bir güncelleme ile insignia için bile mükemmel bir seçenek haline geleceği yönünde idi ve sonunda bu tür bir çalışma yapılması çok güzel oldu.fakat ben açıkçası bu tür software çalışmalarının daha çok firmaların neredeyse beraber çalıştıkları markalardan gelmesi halinde uygulanması taraftarıyım yada uygulama öncesi-sonrası performans ölçülerini gösterir dnyo vb. tablolarının geliştirici firma tarafından yayınlanması ve belli süre motor-yürüyen aksam garantisi verilmesi halinde ancak yapılmasını tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
            bence 1.4 ler 165 bg olmazz (( bir de yakıt ne kadar farkedecekki eğey olur bence ((
            olmaz derken yaptırmayı denedinizdemi olmadı çok rahat 165 bg de olur 170 bg de. yakıt olarak en fazla 0.75 litre fazla yakar oda bastığınızda

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
              bir kere 1.4t astra tecrübem oldu ilk satışa çıktığında ve o zamanki düşüncem motorun torkunun %20-25 oranında daha fazla olması halinde sürüş zevki konusunda astralara çok büyük keyif katacağı,hatta böyle bir güncelleme ile insignia için bile mükemmel bir seçenek haline geleceği yönünde idi ve sonunda bu tür bir çalışma yapılması çok güzel oldu.fakat ben açıkçası bu tür software çalışmalarının daha çok firmaların neredeyse beraber çalıştıkları markalardan gelmesi halinde uygulanması taraftarıyım yada uygulama öncesi-sonrası performans ölçülerini gösterir dnyo vb. tablolarının geliştirici firma tarafından yayınlanması ve belli süre motor-yürüyen aksam garantisi verilmesi halinde ancak yapılmasını tavsiye ederim.
              y azılımdan öncede sonrada dynoda araçlarımız ölçülüyor ne kadar güç almışız ve tork eğrimiz nerde bitiyor başlıyor bunları dyno çıktısından görebiliyoruz .. opelin resmi bir tunnıng firması yok bildiğim kadarıyla audının abt tunnıng var ama onlarda müşterileri kandırıyorlar yüzde onbeşin üstüne çıkmıyorlar güç olarak ama yüzde 25 35 arası güç aldınız diye kandırıyorlar vede aşırı pahalı 1500 2000 euro para istiyorlar

Yorum

165 bg bence iyi bi değer
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi. ayrıca yakıtta %15 lere varan bir artış vardı. belki bu araçlarda farklı olabilir ve ara hızlanmarda daha iyi bir ivme alabilir.dyno ölçümleri sapmamız herşeyi ortaya koyar elbette.

Yorum

hayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi. ayrıca yakıtta %15 lere varan bir artış vardı. belki bu araçlarda farklı olabilir ve ara hızlanmarda daha iyi bir ivme alabilir.dyno ölçümleri sapmamız herşeyi ortaya koyar elbette.
                    aşırı besleme araçta 210 220hp bile alınır 1.4 t de ancak 165 170hp motorun ömrünü çok çalmadan alınan iyi değerler

Yorum

hayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi.
                      olay orada zaten atmosferik motorda yazılım çok şey değiştirmiyor
                      InsigniaTEAM

Yorum

Bekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
                        Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
                        Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
                        Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.
                        1.4 Turbo 140 bg 2012

Yorum

Cok guzel bir gelisme
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İnşallah haftaya uğrayamayı düşünüyorum bende uzun süredir 1.4 turbolarda chipi bekliyordum kimi endişelerim oldugu halde deneyip görecegiz inşallah iyi olur.

Volkan kardeşimiz sağolsun ismimizi Bekir beye vermişti o yüzden herhalde birazda uygun yaptırabilecegiz..

2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufuk_a
                              Bekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
                              Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
                              Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
                              Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.
                              sprint booster ve chip taktırsanız aracınızı tanıyamassınız
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X