evet arkadaşlar artık insignıa 1.4 t astra 1.4t astra 1.6 turbolara yazılım geldi daha önceleri 1.4 turbolara yazılım atılamıyordu bu araçlar için geliştirilen bir modulle 1 .4 turbolara yazılım yapılıyor artık isteğe göre 25 bg veya 30 bg güç alınabiliyor sağlıklı olarak ve 40 ve 55 nm de tork alınabiliyor paşaoğlu tunnıng bekir yapıyor bilginize
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi
Collapse
X
-
Ynt: ınsıgnıa 1.4 turbolara çhıp geldi
bir kere 1.4t astra tecrübem oldu ilk satışa çıktığında ve o zamanki düşüncem motorun torkunun %20-25 oranında daha fazla olması halinde sürüş zevki konusunda astralara çok büyük keyif katacağı,hatta böyle bir güncelleme ile insignia için bile mükemmel bir seçenek haline geleceği yönünde idi ve sonunda bu tür bir çalışma yapılması çok güzel oldu.fakat ben açıkçası bu tür software çalışmalarının daha çok firmaların neredeyse beraber çalıştıkları markalardan gelmesi halinde uygulanması taraftarıyım yada uygulama öncesi-sonrası performans ölçülerini gösterir dnyo vb. tablolarının geliştirici firma tarafından yayınlanması ve belli süre motor-yürüyen aksam garantisi verilmesi halinde ancak yapılmasını tavsiye ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candanbence 1.4 ler 165 bg olmazz(( bir de yakıt ne kadar farkedecekki eğey olur bence
((
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 06METİNbir kere 1.4t astra tecrübem oldu ilk satışa çıktığında ve o zamanki düşüncem motorun torkunun %20-25 oranında daha fazla olması halinde sürüş zevki konusunda astralara çok büyük keyif katacağı,hatta böyle bir güncelleme ile insignia için bile mükemmel bir seçenek haline geleceği yönünde idi ve sonunda bu tür bir çalışma yapılması çok güzel oldu.fakat ben açıkçası bu tür software çalışmalarının daha çok firmaların neredeyse beraber çalıştıkları markalardan gelmesi halinde uygulanması taraftarıyım yada uygulama öncesi-sonrası performans ölçülerini gösterir dnyo vb. tablolarının geliştirici firma tarafından yayınlanması ve belli süre motor-yürüyen aksam garantisi verilmesi halinde ancak yapılmasını tavsiye ederim.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
hayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi. ayrıca yakıtta %15 lere varan bir artış vardı. belki bu araçlarda farklı olabilir ve ara hızlanmarda daha iyi bir ivme alabilir.dyno ölçümleri sapmamız herşeyi ortaya koyar elbette.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candanhayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi. ayrıca yakıtta %15 lere varan bir artış vardı. belki bu araçlarda farklı olabilir ve ara hızlanmarda daha iyi bir ivme alabilir.dyno ölçümleri sapmamız herşeyi ortaya koyar elbette.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vedat candanhayır yaptırmadım ama atmosferik araçlarına yaptıran arkadaşlarım olmuştu ve çok fazla bir verim elde edememişlerdi.atmosferik motorda yazılım çok şey değiştirmiyor
InsigniaTEAM
Yorum
-
Bekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.
1.4 Turbo 140 bg 2012
Yorum
-
İnşallah haftaya uğrayamayı düşünüyorum bende uzun süredir 1.4 turbolarda chipi bekliyordum kimi endişelerim oldugu halde deneyip görecegiz inşallah iyi olur.
Volkan kardeşimiz sağolsun ismimizi Bekir beye vermişti o yüzden herhalde birazda uygun yaptırabilecegiz..
2015 2.0 sorento
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufuk_aBekir Bey'e 1.4 ümle 2,5 ay önce gitmiştim, aracın beynini incelemiş henüz mümkün olmadığını söylemişti.
Kendisine telefonumu bırakmıştım, 1 ay önce yine aradım. Az bi zaman kaldı demişti.
Demek zamanı geldi, ilk fırsatta gideceğim. Benim de aklımdan geçen 165 e çıkarmak.
Birde ciphen sonra sprint booster taktırısam, sizce nasıl olur.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum