Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ktn'nin yeni imajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ktn'nin yeni imajı

Araba cuk olmuş, yakışır valla...
    cool
    Bende Kamil dostumuzun rüzgarına kapıldım, 3luk sport yay ile indirdim arabayı clapclap

Eskişehire yakışır hale geldik sayılır, ama tabi Erhanımıza yollar feda...
    Morpheus
    61 TT 971

Yorum

fena durmuyor barbarosa fazla gelip gitme, çünkü bu gölgenin en yakışıklısı benim ki, insanların gözü KTN'ye kayabilir
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        fena durmuyor barbarosa fazla gelip gitme, çünkü bu gölgenin en yakışıklısı benim ki, insanların gözü KTN'ye kayabilir
        ahmetım barboros maslaga tasındı gelmem artık oralara haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bende dicektim Volkan abi nerde kaldı diye. Tövbe bismillah. Siz olmasanız hayat mı çekilir be haha haha haha

Erhan abi bu arada Jantlar cok güzel durmus biraz çıkık görünüyor ama. Sen şanzımanı falan yenile böyle arkadan itişli yaptır arabayı çok seksi olur bak gerçekten

Akşam akşam güldürdünüz beni yine
          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

erhan böyle güzel resimleri cekiyorsun sonra nazar değiyor bak maşşalah diyeyim ben hemen cok şık durmuş
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X