uzun zamandır aklımda olan OPC body kiti orjinal olmasada fiber malzemeden yaptırdım, montaj ve son haliyle buyrun fotolar;
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia OPC Body Kit ( fiber)
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia OPC Body Kit ( fiber)
vayy hasan kardeş hayırlı ugurlu olsun
şimdi bence jantların güzel ama bu body kıt e olmamış opc jant şart olmuş yani gerisi harika duruyor
bu arada senın opc jantlerın ne olduHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrvayy hasan kardeş hayırlı ugurlu olsun
şimdi bence jantların güzel ama bu body kıt e olmamış opc jant şart olmuş yani gerisi harika duruyor
bu arada senın opc jantlerın ne oldu
teşekkür ederim emre abim, orjınal opc jantlar baya bi tuzlu, bendeki 18lik opc replicaydı, 18 jant bu body kiti altında ufak kalmakta, opc jantın 19unu araştırıyorum, bulur bulmaz değiştircem...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: cagrihayırlı olsun abi güle güle kullan. orjinalden çok farkı varmı?
teşekkür ederim çağrıcım, orjınaldan pek bi farkı yok, ufak tek hatalar olabiliyor ama çözülmeyecek şeyler değil...
Hayırlı Olsun Çok Yakışmış. Ben de Düşünüyorum. Ufak Tek Hatalardan Kastınız Nedir? Bir de Üzerinden Çıkanları Nasıl Değerlendirdiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: emrezxrvayy hasan kardeş hayırlı ugurlu olsun
bu arada senın opc jantlerın ne oldu
teşekkür ederim emre abim, orjınal opc jantlar baya bi tuzlu, bendeki 18lik opc replicaydı, 18 jant bu body kiti altında ufak kalmakta, opc jantın 19unu araştırıyorum, bulur bulmaz değiştircem...Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bumerangFotoğraflarda orjinal gibi duruyor. Mahsuru yoksa kaça mal ettiniz?
yakından bakarakta fiber olduğu anlaşılmıyor, fiyat olarak komple set yaparsanız xxx fiyatı var ancak insigniateam üyelerine indirim yapılmakta, indirimle beraber ön arka tampon, yan marşpiyeller, egzos uçları ve bağlantıları, ön opc panjur, ve ızgara dahil ( zaten geriye bişi kalmadı ) montajı, garantisiyle xxx lira...
Yorum
Yorum