evet arkadaşlar bu gün kamille konuşuyorduk bi turbo alayımmı diye düşünüyordu bende gel senin araca chıp yapalım bi turbodanda daha seri olur dedim bana chıpli 160 lık dizelin biturboyu geçemiyeceğini söylüyor sizce süfyan abinin veya mustafakeleşin arabası 210 bg lerde dizel, bıturbo bunları geçebilirmi sizce
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bi turbomu geçer çhıplı 160 lıkmı
Collapse
X
-
Ynt: bi turbomu geçer çhıplı 160 lıkmı
bi turboyada chip attırdınmı kimse yetişemezHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erhktnvolkan bırak su ıslerı orjınal araba yetmıyormus sana ya mıllete gaz verıyorsun haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
hahahaOrjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: Erhktnvolkan bırak su ıslerı orjınal araba yetmıyormus sana ya mıllete gaz verıyorsun hahaMondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bu konularda artık duayen erhan bence... o ne derse duruma ne yorum getirirse doğru odur... haksız mıyım ortak?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Volkan Hocam
İsler yogunmus Allah artirsin
İyi haberlerini Kami'den aldim vesselam
Oncelikle Kamilimin niye ciP mip
O 100 km gecmez ki
Ben cipli 160 hp nin biturboyu gececegine eminim.
Hatta daha da abartiyorum
Sufy nin duz vites 160 nin cipli halini
60-150 yokus yukari rollda Volkan ve Erhan bile zor yakalar
Kamilim mevcut karadumani diledigin gibi oyna cbinde kalsin 40 Lira
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairVolkan Hocam
İsler yogunmus Allah artirsin
İyi haberlerini Kami'den aldim vesselam
Oncelikle Kamilimin niye ciP mip
O 100 km gecmez ki
Ben cipli 160 hp nin biturboyu gececegine eminim.
Hatta daha da abartiyorum
Sufy nin duz vites 160 nin cipli halini
60-150 yokus yukari rollda Volkan ve Erhan bile zor yakalar
Kamilim mevcut karadumani diledigin gibi oyna cbinde kalsin 40 Lira
Yorum
-
bi turboyu chip atsan %30 artsa 190+57=247 olur ozamn bu konunun adı CHİPLİ Bİ TURBO MU GECER YOKSA VOLKANIN CHİPLİ 248 HP Sİ Mİ GECER e olurHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum