volkan sende harbıden renk korlugu var neyse sana anlatamam bunları zaten anlatsamda anlamazsın kırmızı olsun 3 krş fazla olsun haha
3 krş fazla olsun kırmızı olsunda araban kırmızı olsun erhanım geri kalan kırmızı olursa olmaz benden sana tavsiye haha
Volkanım herseyın kırmızısı en guzelı en pahalısı ve en ÇEKİCİSİDİR haha
ulan zorla söyleteceksin ne çekiçiliği kırmızı don giyerek çekicimi olmayamı çalışıyorsun sen, bu yol doğru yol değil aslanım fatih abine git okusun üflesin seni biraz, şaşırmışın kendine gelirsin biraz belki haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
volkanım senın gozlerde bozukluk var ben hıc bır zman cıceklı bısı almadım gıymedımde kendınlemı karıstıryorsun benı analamdım fatih hocam senı okusun bana havale etsın bende ÜFLEYİM seni haha
sen varya az yalancı değilsin giymiyormusun kırmızılı kalpli don eyüpteki camiye gittiğimizde önümde eğildiğinde görmemişmiydim senin yüzünden namazımda bozulmuştu üçkağıtçı seni haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum