Abi renk süper olmuş. Arabada çok güzel zaten. Maşallah. Allah kaza - bela vermesin. Hep böyle bir araca sahip olmak istedim. İlerde ben de alırım inşallah
gözüm gönlüm açıldı valla. fotolar hiç bitmesin istedim bakerken. çok meraklıyım bu konuda. renk on numara bi kırmızı bi turuncu gibi. yanar dönerli sanırım ışığa göre. güle güle kullan...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
5 tl fazla olsun kırmızı olsun olmassada beyaz olsun ihihi erhan cok güzel olmuş valla resimler harika son halinide bekliyoruz volkanı ezmek için sabırsızlanıyorsun galiba
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
ulan erhan ne iş kırmızı kalpli don giymekten sonra şimdide böylemi boyatttın arabanı ne iş koçum ne oluyor sana delikanlı adamı bozar böyle renkler haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum