Ynt: Sport ve editionlar icin anahtardan kapanma -acilma ve led uygulamasi
1.4t lere de oluyodur bu ayna iş değilmi.ben alarm ile beraber çözerim bu işi diyordum (malum alarm yok1.4t lerde) ancak servis cosmolardaki gibi bir alarım takılamaz dedi ,ne kadar doğru bilmiyorum.
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
ersin bey ankarada mı yaptırıyosunuz ben opal a sordum henüz gelmedi bu uygulma ama haziran gibi gelcek dediler bizi bi aydınlatırsanız sevinirim.. bende hemen yaptrıcam da..
Zorlu 06 kardesim bu uygulama su an sadece Opiste yapiliyor ve de oyle gelecek olan bir uygulama falan da degil....resmen salliyorlar. Bu uygulama opisteki elektrikci u stalarin ayarlamalari ile olan bi ruygulama. İlk benim aracimda yapildi v ben cok mutlu olarak kullaniyorum. Opisten servis danismani İrfan beyi arayin ve inigniateamden bahsedin Dr utku beyden aldim isminizi deyin hemen yardimci olacaklar....Simdiden gule gul kullanin....
Evet opisten irfan beyle görüştüm 2 saate çözeriz dedi ve 100 tl şimdi sadece zaman ayarlama kaldı bi alarm kalıyor onada el atalım değerli kıdemli üyeler..))
Orjinal yazı sahibi: zorlu_06
Evet opisten irfan beyle görüştüm 2 saate çözeriz dedi ve 100 tl şimdi sadece zaman ayarlama kaldı bi alarm kalıyor onada el atalım değerli kıdemli üyeler..))
Ankaraya ilk gidişimde bende yaptıracağım.bide alarm işi olursa tam olur.
1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)
Yorum